"Soarele" – Tarta apetisanta din branza de vaci si piersici

"Soarele" – Tarta apetisanta din branza de vaci si piersici

"Soarele" se pregateste foarte repede si are si un gust extraordinar!

 

Ingrediente pentru aluat
– 100 g de unt;
– 200 g de faina;
– 1 ou;
– 2-3 linguri de lapte;
– 4 linguri de zahar brun;
– 1 lingurita de praf de copt;
Ingrediente pentru umplutura
– 300 g de branza de vaci;
– 50-100 g de zahar brun;
– vanilina;
– 2 oua;
– 1 lingura de amidon;
– conserva de piersici;
Modul de preparare
Se amesteca faina cu unt si cu celelalte componente si se face aluatul. Nu exagerati cu timpul de framantare, caci aluatul ar putea deveni lipicios. Se pregateste tava, peste care se pune aluatul in forma dorita.
Se evidentiaza marginile formei din aluat, se strapunge aluatul cu furculita si se pune in frigider pentru 30 de minute.
Acum pregatim umplutura. Branza se rade si se adauga zahar, oua, amidon si vanilina. Forma din aluat se pune in cuptor la 180 de grade pentru 10 minute.
Umplutura din branza se pune pe forma din aluat. De asupra se aseaza feliile de piersic, asa incat sa fie putin afundate in branza. Coptura se pune in cuptor pentru circa 30 de minute, pana cand va deveni de culoare aurie.
Sursa

Ingrediente pentru aluat

– 100 g de unt;
– 200 g de faina;
– 1 ou;
– 2-3 linguri de lapte;
– 4 linguri de zahar brun;
– 1 lingurita de praf de copt;

Ingrediente pentru umplutura

– 300 g de branza de vaci;
– 50-100 g de zahar brun;
– vanilina;
– 2 oua;

1 lingura de amidon;
– conserva de piersici;

Modul de preparare

Se amesteca faina cu unt si cu celelalte componente si se face aluatul. Nu exagerati cu timpul de framantare, caci aluatul ar putea deveni lipicios. Se pregateste tava, peste care se pune aluatul in forma dorita. Se evidentiaza marginile formei din aluat, se strapunge aluatul cu furculita si se pune in frigider pentru 30 de minute.

Acum pregatim umplutura. Branza se rade si se adauga zahar, oua, amidon si vanilina. Forma din aluat se pune in cuptor la 180 de grade pentru 10 minute.

Umplutura din branza se pune pe forma din aluat. De asupra se aseaza feliile de piersic, asa incat sa fie putin afundate in branza. Coptura se pune in cuptor pentru circa 30 de minute, pana cand va deveni de culoare aurie.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare