„Șoc și groază”. Lia Bugnar, mesaj ironic despre ce se întâmplă în viața sa

Lia Bugnar
Lia Bugnar, despre viața sa personală

Ce spune Lia Bugnar despre scandalul în care a fost implicată fără voia sa. Actrița a făcut un anunț neașteptat.

Zile întregi s-au scris multe lucruri despre noul cuplu din showbiz-ul românesc, format din Theo Rose și Anghel Damian. Ba că Theo l-a înșelat pe Alex Leonte, ba că Anghel Damian ar fi înșelat-o pe Lia Bugnar, așa că personajele implicate în acest subiect fierbinte al momentului au decis să facă lumină și să lămurească lucrurile.

Singura care a evitat să spună cu subiect și predicat ce se întâmplă în viața sa personală a fost Lia Bugnar.

Celebra actriță din România și Anghel Damian au fost împreună timp de nouă ani, iar vestea că regizorul se iubește acum cu Theo Rose a căzut ca un trăsnet pentru toată lumea.

După mai multe zile în care a stat pe margine, Lia Bugnar a transmis un mesaj ironic și plin de umor despre ce se întâmplă în viața sa personală.

Citeste si: Lia Bugnar a plecat în vacanță cu alt bărbat, după despărțirea de Anghel Damian

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anghel Damian
Anghel Damian si Lia Bugnar s-au despartit[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum s-a afișat Alex Leonte, după despărțirea de Theo Rose

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august la ora 20. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din Romania. Nu rata! Află ce crede vedeta despre toate acestea! "Ce avem noi aici?" de Lia Bugnar, cu Carmen Tanase, Maria Obretin, Marius Manole.

P.S. Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului. Link in comentarii. Fotografie de Marius.”, a scris Lia Bugnar, plină de umor, pe Facebook.

Theo Rose și Anghel Damian, prima imagine împreună

Theo Rose si Anghel Damian
Theo Rose si Anghel Damian, prima fotografie impreuna[Sursa foto: Instagram]

După ce au apărut informațiile că Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună, cei doi au încpeut să apară împreună. Ba mai mult, lucrează și cu Lia Bugnar pentru un proiect TV, așa că se văd aproape zilnic.

Citeste si: Anghel Damian, prima declarație despre relația cu Theo Rose: „O relație asumată”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies