Șoc total, Simina de la Puterea dragostei a ajuns la spital înainte de petrecere! ”Am fost luată cu ambulanța”! EXCLUSIV!

Șoc total, Simina de la Puterea dragostei a ajuns la spital înainte de petrecere! ”Am fost luată cu ambulanța”! EXCLUSIV!
Șoc total, Simina de la Puterea dragostei a ajuns la spital înainte de petrecere! ”Am fost luată cu ambulanța”! EXCLUSIV!

Simina de la Puterea dragostei a avut mari emoții înainte de petrecerea care a succedat cununia civilă, după ce a ajuns la spital, transportată de ambulanță!

Probleme mari pentru Simina de la Puterea dragostei, acum câteva săptămâni, înainte de a se mărita cu Alex Zănoagă! Frumoasa brunetă, însărcinată în şapte luni, a fost nevoită să meargă la spital, în urmă cu ceva timp, motiv ce a dus la o adevărată panică în familie, mai ales că se apropia marele eveniment.

”Nu știu ce s-a întâmplat! Cred că am răcit, m-am simțit rău, aveam temperatură aproape 39 de grade și mi-a fost teamă să nu pățesc Doamne ferește ceva, mai ales că sunt și gravidă.

Am sunat la 112 și am fost luată cu ambulanța și dusă la spital, pentru a se interveni imediat, în caz că situația s-ar fi agravat mai tare”, a declarat Simina, în premieră, pentru WOWbiz.ro!

Simina a intrat imediat pe mâna medicilor! Ce tramaent a primit fosta concurentă de la Puterea dragostei

Simina avea să dezvăluie și faptul că la clinică a fost tratată corespunzător și, datorită intervențiilor medicale rapide, a și reușit să își revină și să plece acasă pe picioarele ei.

”Mi s-au administrat vitamine, în special Vitamina C, am făcut o injecție, și, la cununia civilă, m-am simţit mai bine. Cununia a fost cel mai important eveniment din viața mea și trebuie să fiu în plenitudinea forțelor. Am devenit doamna Zănoagă și sunt foarte fericită că povestea mea de iubire s-a concretizat în fața Ofițerului Stării Civile”, a mai spus fosta concurentă de la Puterea dragostei pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jador l-a plimbat pe Bodgan Mocanu pe capota mașinii, iar Andra Volos a filmat întregul moment

Citeste si: Jador a făcut dragoste cu Ligi la hotel?! Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat între cei doi

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Prima reactie a lui Nelson Mondialu dupa ce Bianca si Livian s-au DESPARTIT: ''Esti un nimic, vai de capul tau...''

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies