Solstițiul de iarnă 2019. Zodiile care au cel mai mult de suferit

Solstițiul de iarnă 2019. Zodiile care au cel mai mult de suferit
Solstițiul de iarnă 2019. Zodiile care au cel mai mult de suferit

Ce anunță astrologii pentru solstițiul de iarnă.

Pentru toți iubitorii de Soare avem un anunț: solstițiul de iarnă se aproprie! În emisfera nordică, 21 Decembrie reprezintă cea mai scurtă zi și începutul sezonului capricornului. În România, solstițiul de iarnă va avea loc de 22 Decembrie, o zi perfectă pentru luarea de decizii și atingerea țelurilor de plan personal. Să nu mai menționăm faptul că solstițiul are loc cu doar o zi înainte de eclipsa solară în Capricorn, așa că va fi o perioadă plină de energii noi.

Haideți să vedem ce prezic specialiștii pentru fiecare zodie, într-o perioadă atât de plină de încărcătură emoțională și energetică.

BERBEC: Această perioadă este propice pentru a face schimbări în carieră, astfel încât să fii pregătit pentru noul an. Anunță-ți șeful că ai vrea să fii promovat și că ești dispus să depui toate eforturile necesare pentru a-ți atinge obiectivele propuse.

TAUR: Dacă te simți blocat și constant letargic, avem soluția pentru tine.

Este momentul să-ți folosești zilele de concediu rămase pentru o vacanță, să explorezi locuri noi și să iei o pauză de la rutina zilnică, astfel încât să fii fresh pentru provocările rezervate de anul 2020.

Nativii zodiei Leu, pregătiți pentru distracție

GEMENI: Este timpul să îți organizezi finanțele. Te sfătuim să îți planifici un buget pentru a te asigura că nu cheltui prea mult de sărbători.

Asigură-te că păstrezi bonurile și etichetele în caz că e nevoie să returnezi ceva (știm cât o să te superi dacă nu o faci, așa că am zis să îți reamintim noi).

RAC: Complicat cu iubirea în ultima perioadă, știm. Acest solstițiu îți va încălzi inima și sigur sigur îți va aduce jumătatea. Chiar dacă suntem în toiul iernii, lasă centrala oprită, sigur atmosfera va fi una fierbinte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

LEU: La cât ai muncit să termini tot ce aveai de făcut înainte de sărbători, e momentul să te distrezi. Fi prezent, trăiește clipa și convoacă-ți prietenii la o seară de distracție- îți promitem că nu o vei regreta și vei avea bateriile încărcate până la 100% de sărbători.

FECIOARĂ: Anul acesta a fost unul plin, mai ales pe plan amoros. De la flirturi, la relații, ai fost foarte imprevizibilă, dar nu-i nimic. Dacă ai pe cineva deja, sărbătorile tale vor fi cele mai frumoase de până acum, iar dacă nu- ei bine, cine știe ce miracol de Crăciun îți iese în cale!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru 22- 28 decembrie 2019. Zodiile care termină anul în lacrimi: „Incendii și explozii pe destin”

Citeste si: Cum să recunoști un astrolog bun? Roxana Lușneac Cioriceanu îți explică cele 6 secrete!

Citeste si: Horoscop Cristina Demetrescu 16- 22 decembrie 2019. Zodiile care pot repara niște greșeli grave

BALANȚĂ: Ai muncit din greu anul ăsta și ai nevoie de o perioadă de recuperare așa că, fie că pleci undeva sau stai acasă și te odihnești, e momentul să te pui pe primul loc.

Fă-ți cadou o zi la spa alături de cele mai bune prietene, la o cafenea frumoasă sau la o sesiune de poze pentru Instagram.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

SCORPION: Ești lipsit de chef? Ai nevoie de un city-break cu prietenii tăi și după vei fi ca nouă. Chiar dacă plecați undeva aproape de casă, în țară sau peste hotare, faptul că respiri niște aer nou ă să te repună pe linia de plutire și o să-ți dea un imbold energetic.

SĂGETĂTOR.Este timpul să fii cea mai bună versiune a ta de până acum și să îți impresionezi șeful cu toate lucrurile pe care le-ai reușit în acest an. Poate-poate primești de la „moșul” o mărire de salariu dacă știi cum să pui problema.

CAPRICORN: A venit momentul pentru a-ți schimba starea de spirit. Ai neapărată nevoie de niște energoe, iar acest solstițiu este momentul perfect pentru a face shimbări în viața ta și a-ți anima puțin existența. Caută se evoluezi pe plan emoțional, profesional și mental pentru că horoscopul e de partea ta!

VĂRSĂTOR: Toate aceste pregătiri pentru sărbători, atentează la liniștea ta mentală. Acordă-ți un moment de respiro și dă-ți voie să iei o pauză de la atâta petrecut. Nu te suprasolicita, fă o baie fierbinte și meditează asupra tuturor lucrurilor pe care le-ai reușit în 2019.

PEȘTI: Credem că e momentul să-ți aduni prietenii din copilărie pentru o întrevedere, doar pentru a retrăi încă puțin toate momentele de atunci. Povestiți despre viața de adult, dar asigurași-vă că discuțiile vor fi centrate în jurul copilăriei- cea mai frumoasă perioadă. Acest lucru o să te scoată puțin din rutina zilnică și o să te plaseze acum mulți ani.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum să recunoști un astrolog bun? Roxana Lușneac Cioriceanu îți explică cele 6 secrete!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies