Sora Elei Crăciun s-a măritat! Iată cât de frumoasă a fost la cununia civilă!

Sora Elei Crăciun s-a măritat! Iată cât de frumoasă a fost la cununia civilă!
Sora Elei Crăciun s-a măritat! Iată cât de frumoasă a fost la cununia civilă!

Mare sărbătoare în familia Elei Crăciun! Ana, sora vedetei, s-a căsătorit civil cu partenerul ei, cu care s-a logodit anul acesta, de Paști. Ceremonia a avut loc la Primăria Sectorului 3, iar, pentru această ocazie, cele două surori au avut apariții vestimentare impresionante, alese cu mult bun gust.

Ana a purtat o rochie albă, până la genunchi, semnată Alexandra Calafeteanu, accesorizată cu pantofi albi tip stiletto și cercei fini, și a ținut în mână un buchet cu bujori albi și roz.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, prima declarație după ce s-a aflat că va fi operată de urgență: "Să-mi țineți pumnii"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La rândul său, Ela Crăciun a ales o rochie galbenă, creată de Alina Cernățescu, cu volane la extremități, sandale argintii și cercei tip candelabru.

“Ana a avut parte de o zi superbă, memorabilă. Ei sunt împreună de cinci ani, iar cererea în căsătorie a avut loc chiar în ziua de Paști. După cununie, am avut o petrecere în familie la un restaurant din Herăstrău. Nunta va avea loc anul viitor.

Până atunci așteptăm nepoții”, povestește Ela Crăciun.

Ana, sora vedetei, este medic chirurg.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Soția lui Mihai Constantinescu, apel către toți fanii artistului: „Să ne rugăm...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies