Sora lui Gheorghe Dincă, adevăruri șocante despre familia sa: „Oase de oameni...”

Sora lui Gheorghe Dincă, adevăruri șocante despre familia sa: „Oase de oameni...”
Sora lui Gheorghe Dincă, adevăruri șocante despre familia sa: „Oase de oameni...”

Ce spune sora lui Gheorghe Dincă despre crimele din Caracal.

Sora lui Gheorghe a făcut declarații halucinante despre cel supranumit „monstrul din Caracal”. Femeia crede că bărbatul apără pe cineva și a decis să spună lucrurilor pe nume.

În cadrul unui interviu TV, sora lui Gheorghe Dincă a dezvăluit ce crede despre cazul Caracal:

„Apără pe cineva! Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut. Ori a spus-o: "Bă, până la urmă, mai bine spun să mă omoare, să mă închidă, ca să termin odată cu plimbatul ăsta.

Hai la închisoare, hai acasă. Întruna aşa. I s-o fi urât. Şi o fi zis, "Mai bine spun să o termin. Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască! Dacă nu recunoştea îşi vedea de treaba lui. Dar nu trebuia să recunoască pentru că, uite, toate se sparg acum în capul lui. De ce nu spune, dar nu îl bagă pe ăla, că i-o fi frică. E destul de greu”, a dezvăluit sora lui Gheorghe Dincă pentru o emisiune TV.

Citeste si: O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

Citeste si: Informaţii BOMBĂ de ultim moment! NU Gheorghe Dincă le-ar fi omorât pe fete! Vezi pe cine protejează! Dezvăluiri incredibile!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Alexandra Măceşanu trăiește! Patroana unui bar din Italia: „A intrat de două ori la mine şi a spus: „Te rog frumos, ajută-mă, ajută-mă!"

 

Dezvăluiri bombă făcută de sora lui Gheorghe Dincă despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Femeia crede că Gheorghe Dincă apără pe cineva.

Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată vinovăţia asupra lui din cauza asta! Ca să nu se mai afle şi de altul(...)

Păi aşa de prost era el? Trebuia să ţină oasele în curte? Nu le ducea ducă şi el? Cine ştie pe unde, să nu se mai vadă, dacă erau oase de oameni? Că tot aşa, spuseseră la început că s-a găsit în frigider. Păi, dar se poate una ca asta? Ce făcea cu ea? Eu de unde să ştiu ce a făcut el şi cum a făcut. Prima dată, zicea că nu recunoaşte, nu recunoaşte şi până la urmă ce o fi zis "Lasă dracu, am făcut-o, să mă ia, să mă ducă odată, ca să termine".
Eu așa cred”,
a mai dezvăluit sora lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal acuzat că le-ar fi omorât pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Informaţii BOMBĂ de ultim moment! NU Gheorghe Dincă le-ar fi omorât pe fete! Vezi pe cine protejează! Dezvăluiri incredibile!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies