Sorin Pușcașu a aflat planurile secrete ale lui Culiță Sterp! Ce a povestit fostul "războinic"

sorin puscasu si culita sterp
Sorin Pușcașu i-a aflat planurile lui Culiță Sterp la Survivor România

După terminarea Survivor România, Sorin Pușcașu a aflat despre planurile lui Culiță Sterp puse la cale împreună cu alți colegi din echipa roșie.

După eliminarea de la Survivor România din motive medicale, Sorin Pușcașu vorbește despre strategiile elaborate pe parcursul competiției din Republica Dominicană. Se pare că cel care avea toate planurile puse la punct era chiar Culiță Sterp, amicul lui.

Sorin Pușcașu i-a aflat planurile lui Culiță Sterp la Survivor România 2021

Sorin Pușcașu a plecat din competiția Survivor România 2021  din motive medicale, însă vorbește fără menajamente despre strategiile construite în "echipa roșie2, dar și în echipa albastră.

Războinicul a mărturisit că era întotdeauna atent, împreună cu colegii lui, la jucătorii cheie din echipa Faimoșilor și încercau mereu să îi destabilizeze psihic pentru a destrăma echipa.

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, acuzat că are iubită acasă. Cine l-a dat de gol?

culita sterp declaratii
după o perioadă îndelungată, Sorin Pușcașu i-a aflat planurile lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Printre "capetele înalte" ale echipei Faimoșilor, se afla și Culiță Sterp, care era unul dintre cei mai buni concurenți  și care încerca întotdeauna să se alieze cu Jador și cu Cătălin Moroșanu.

Echipei i-am zis că orice conflict au cu Jador, să mă bage pe mine. Pentru mine era o distracție.

Citeste si: Mircea Moldovan va deveni tătic. Simona, iubita lui, este însărcinată

Devenise ceva natural și mi-am dat seama că ne asemănăm și ne-am împrietenit foarte mult. Avea momente în care ne enerva și invers. Coechipierii lui se bucurau. Se așteptau ca Jador să aibă o recație în urma căreia să fie eliminat. Mie îmi plăcea să fie acolo ca să îi terorizeze pe ei. Vorbeam cu echipa de fiecare dată când ieșeam la joc.

sorin puscasu declaratii
Sorin Pușcașu spune că toate strategiile în echipa roșie s-au format în jurul lui Culiță Sterp și Jador[Sursa foto: Instagram Sorin Puscasu]

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Pentru noi era important să luăm capetele: Cătălin Moroșanu, Jador și Culiță. Atunci când îi băteam pe ei trei, noi știam că meciul e al nostru. Cătălin Moroșanu nu îi mai ajuta, Jador începea să plângă și Culiță la fel. Jador avea farmecul lui. După ce a plecat, mie mi-a fost dor de el ”, a declarat Sorin Pușcașu.

Sorin Puşcaşu a vorbit şi despre conflictul pe care l-a avut cu Albert Oprea

Sorin Pușcașu a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți la Survivor România 2021, dar a primit şi foarte multe mesaje negative de la susţinătorii lui Albert Oprea. Între cei doi a existat o dispută continuă, încă de la începutul competiţiei, totul culminând cu certuri dure în consiliile de nominalizare şi eliminare. 

"Am fost acuzat că nu las oamenii să se integreze în echipă. Nu am eu putere să manipulez eu persoanele. 

Am zis totuși să fac eu un efort pentru a fi bine pentru toată lumea. Am văzut că nimic nu s-a schimbat și mi-a fos greu că nu am putut să mă descarc. După o lună și ceva am răbufnit. Ăsta sunt, eu n-am mai trecut prin experiențe de genul. N-am știut cum să gestionez situația asta. Pot spune că m-am despărțit într-un mod frumos de Albert. Știu că au fost persoane care atunci când au plecat n-au salutat anumiți oameni cu care nu se înțelegeau.
N-am simțit să fac asta. Nu îi condamn nici pe ceilalți, așa au simțit. Când simți ceva, fă-o. Nu trebuie să te intereseze stânga, dreapta. Am simțit să bat mâna cu el”  Mi-am dorit ca el să fie intregrat în echipă”,  
a spus Sorin referitor la conflictul pe care l-a avut cu Albert.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Zanni, probleme grave de sănătate după Survivor România 2021: "Am dat o groază de bani pe analize"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies