Zanni, probleme grave de sănătate după Survivor România 2021: "Am dat o groază de bani pe analize"

zanni probleme de sanatate
Zanni se confruntă cu probleme medicale după participarea la Survivor România

După câștigarea competiției din Republica Dominicană, Zanni vorbește despre problemele de sănătate pe care le are. Ce i-au spus doctorii?

După ce a dat tot ce-a avut mai bun pe traseele din Republica Dominicană, Zanni s-a întors în țară și a decis că trebuie să meargă la doctor pentru a-și face analizele. Acolo a descoprit că are o bacterie pe care a luat-o în timp ce era la Survivor România și care îi afectează serios starea de sănătate.

Zanni, probleme grave de sănătate după Survivor România 2021

Zanni s-a întors în țară cu probleme grave de sănătate, asta după ce a dat tot ce a putut pe traseele din Republica Dominicană. Se pare că Faimosul are o bacterie care nu-i dă pace și care îl va afecta în continuare.

”Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic.

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, apariție neașteptată cu ochiul învinețit!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

zanni declaratii
Zanni are probleme grave de sănătate după participarea la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc”, a declarat Zanni.

Zanni are o poveste de viață impresionantă, însă nu acesta a fost singurul lucru care l-a ajutat în câștigarea competiției Survivor România 2021.

Citeste si: Romina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul pe care l-a cunoscut într-o altă emisiune matrimonială

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

”Știu câte ceva doar despre mama. Nu este o femeie prea conștientă de realitatea în care ne aflăm. Mi-a făcut cadou la 13 ani niște ghetuțe pentru un copil de 5 ani, atât credea că am. Nu o pot judeca pe mama, nu mă gândesc niciodată că m-au lăsat. Mama trăiește pe altă planetă, pe tata nu îl știu și nici nu cred că știe prea multe despre existența mea, dacă mai trăiește.

Sunt convins că ar fi mândri de mine, că plâng în cazul în care ar fi conștienți de mine, de ce am realizat.

zanni declaratii probleme de sanatate
Zanni a câștigat inimile a milioane de telespectatori care au urmărit Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

Dar nu cred că se uită sau sunt conștienți de mine și m-am împăcat cu ideea asta. M-am născut pierzător și m-am împăcat cu faptul acesta… Dacă ar veni mama la mine să mă salute, nu aș avea nimic să îi reproșez, dar nici nu aș avea ce să îi spun.

Mi-ar fi plăcut să am o familie, să am mama lângă mine, să mă mângâie, să îmi facă pachet pentru școală. Nu pot să recuperez ce mi-a lipsit cu femeia care îmi este mamă doar de sânge”, a povestit Zanni.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrița Nimra Khan a fost părăsită de soț: „A fost o durere de cap”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies