Romina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul pe care l-a cunoscut într-o altă emisiune matrimonială

romina puterea dragostei
Romina s-a despărțit de bărbatul cu care s-a iubit într-o altă emisiune matrimonială

Romina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei cunoscut într-o altă emisiune matrimonială.

Romina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a participat într-o altă emisiune matrimonială unde și-a întâlnit sufletul pereche, pe Ionuț. Chiar dacă avea impresia că relația ei va dura la nesfârșit, iată că nu a fost totul așa roz și frumoasa brunetă a dezvăluit motivul real care a dus la despărțire. 

Romina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul pe care l-a cunoscut într-o altă emisiune matrimonială

Romina de la Puterea Dragostei și-a întâlnit sufletul pereche  într-o altă emisiune matrimonială, de unde a plecat acasă împreună cu el pentru a-și trăi povestea de dragoste în liniște și pace.

Iată că internauții au judecat-o și de această dată pe Romina, căci mulți i-au spus că este o persoană falsă care își dorește, de fapt, doar faimă și expunere.

Citeste si: John Corbett și Bo Derek s-au căsătorit în secret...anul trecut

romina si ionut cuplu
Romina de la Puterea Dragostei a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Romina s-a apărat pe rețelele de socializare și spune că nu este normal să judeci un om fără să-l cunoști, așa că a dezvăluit motivul real pentru care s-a despărțit de Ionuț.

”De ce oamenii judeca fără a te cunoaște?  Atunci când primesc mesaje de la oameni și văd uneori cuvinte urate și jigniri ....mă întreb de ce îmi vorbesc așa dacă nici măcar nu ma cunosc.

Citeste si: Bogdan Mocanu, planuri mari cu actuala iubită: "Devine soție"

E urât să vezi mesaje de la oameni că eu aș fi o falsă sau alte cuvinte urâte...Jur nu înțeleg de ce ...Încercați să descoperiți omul apoi să-l judecați, pentru că “ Nu e frumos să judeci o carte fără a-i citi conținutul “ .Păcat”, a scris Romina. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După multe critici și acuze, Romina s-a apărat, astfel că toată lumea a putut să vadă adevărata față a fostei concurente de la Puterea Dragostei.

”Draga mea, atunci cand alegi sa apari la tv, automat devii persoana publica si oamenii pot vedea care iti este caracterul. Tu te-ai dus la acea emisiune ca sa devii cunoscuta nu pt a te casatori, etc. Din moment ce voi v-ati despartit imediat dupa, este clar ca totul a fost de fatada.

Personal, mi-ai placut, esti foarte frumoasa, insa intradevar, esti falsa. Pace!”, a scris cineva.

”Nu m-am dus sa devin cunoscută ,M-am dus pentru experiențe noi, repet “nu pentru a mă face cunoscuta “. Pentru ca ma mulțumesc cu statutul pe care l-am modelat singurică. Ne-am despărțit pentru ca și-a permis să ma lovească peste față și să mă însele ....îmi pare rău ca oamenii judeca neștiind adevarul”, a fost răspunsul Rominei.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bani de la stat pentru mămici! Cine va primi 2.000 de lei de la UE?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies