Bogdan Mocanu, planuri mari cu actuala iubită: "Devine soție"

bogdan mocanu iubita
Bogdan Mocanu are planuri mari de viitor cu actuala iubită

Bogdan Mocanu a dezvăluit planurile de viitor pe care le are cu iubita lui. Se căsătorește cel mai râvnit burlac?

Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea Dragostei, poate spune că este un bărbat împlinit de când și-a întâlnit actuala iubită. Bărbatul nu-și mai încape în piele de fericire și dezvăluie planurile de viitor pe care le are cu partenera de viață.

Bogdan Mocanu, planuri mari cu actuala iubită: "Devine soție"

Bogdan Mocanu începe să uimească pe toată lumea cu discreția de care a dat dovadă în ultima vreme în ceea ce privește relația cu actuala iubită.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o brunetă superbă căreia nu vrea să îi dezvăluie chipul.

Citeste si: Fiica Andreei Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities, pregătită să fie soră mai mare. Cum a surprins-o micuța pe vedetă

bogdan mocanu relatie
Bogdan Mocanu este cel mai fericit bărbat la momentul actual[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

Cu toate astea, se poate observa cu ușurință din pozele pe care artistul le postează că femeia este pe măsura așteptărilor sale și că îi îndeplinește cu siguranță toate nevoile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La ultima poză pe care Bogdan Mocanu a postat-o alături de iubita lui, un internaut i-a scris: "Ușor, ușor, îți arăți iubita!", moment în care artistul a simțit nevoia să îi răspundă: "Ușor, ușor, devine soție!" 

Citeste si: Maria, deconspirată de către Adelina la Puterea Dragostei: „Vreau să stai pe lângă Marinescu...”

Bogdan Mocanu și-a surprins fanii cu această replică, mai ales că relația cu actuala iubită este destul de recentă. Totuși, se pare că artistul știe ce își dorește și vrea cu orice preț să fie fericit.

bogdan mocanu casatorie
Bogdan Mocanu își dorește să se căsătorească cu actuala iubită[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

Bogda Mocanu și fratele lui și-au amintit de vremea când au avut amândoi aceeași iubită și au recunoscut că de atunci nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Vlad Mocanu: A fost doar o întâmplare. S-a nimerit să avem aceeași iubită.

Am întrebat-o dacă îl cunoaște pe Bogdan și mi-a zis că nu. După ce l-am întrebat pe Bogdan, el mi-a zis că a fost cu ea. S-a întâmplat în urmă cu cinci, șase ani. Am cunoscut-o pe Facebook. Nu a fost o prietenă, a fost doar o aventură.

Bogdan Mocanu și fratele lui au o relație extrem de specială și se pot baza unul pe celălalt la nevoie.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică: ”Îi facem fotbaliști”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies