Sorinel Puștiu, gest pentru Tzancă Uraganu și Lambada. Ce a făcut artistul

Sorinel Puștiu, gest pentru Tzancă Uraganu și Lambada. Ce a făcut artistul
Sorinel Puștiu, gest pentru Tzancă Uraganu și Lambada. Ce a făcut artistul

Tzancă Uraganu urmează să aibă un copil cu actuala sa iubită, dar în același timp, artistul petrece alături de cea care i-a dăruit doi copii. Tzancă Uraganu. Ieri, în cadrul unui eveniment fastuos, Sorinel Puștiu a făcut un gest care i-a apropiat pe cei doi foști parteneri.

Pentru Tzancă Uraganu și fosta sa soție, Lambada, ieri a fost o zi foarte important, deoarece fiul său, Andreas, a împlinit vârsta de un an, iar cei doi nici nu au stat pe gânduri și i-au pregătit o petrecere fabuloasă, pe care micuțul să nu o uite niciodată.

Citește și: Tzancă Uraganu va fi din nou tătic! Alina Marymar și artistul sunt în al nouălea cer

Gestul făcut de Sorinel Puștiu pentru Tzancă Uraganu și Lambada

Mulți artiști cunoscuți au fost prezenți la eveniment și nu numai. Tzancă Uraganu ș-a sărbătorit fiul cât de bine a știut el, mai ales că este primul an de viață pe pământ al celui mic, zi care nu trebuie niciodată uitată.

Printre artiștii care au făcut atmosferă se numără și Sorinel Puștiu, iar Lambada, fosta parteneră de viață a lui Tzancă a fost în centrul atenției, mai ales că toată noaptea a stat pe ringul de dans, iar privirile multora

au fost țintite asupra ei.

Într-un moment, Sorinel Puștiu a luat-o de mână atât pe ea, cât și pe Tzancă Uraganu, împreunându-le mâinile chiar pe ringul de dans, iar fanii au fost în culmea fericirii, deoarece îl încurajează pe artist să se întoarcă la cea cu care are doi copii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De această data, cei doi s-au comportat ca un adevărat cuplu, cu toate că artistul consideră că în inima lui se află doar o singură femeie, și anume, Marymar, logodnica lui.

Ce a postat Alina Marymar pe Internet ulterior

În timpul în care Tzancă se distra alături de fosta sa soție pe ringul de dans, Marymar era acasă. Femeia a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini și clipuri video cu burtica de gravidă.

Alina Marymar și Tzancă Uraganu urmează să devină pentru prima dată, iar bruneta este gravidă în patru luni și a spus că este foarte bine și momentan nu are nicio stare.

„Sunt foarte bine, fetița mea este foarte cumințică, nu-mi dă nicio stare, deci așa sarcină ok! Crește, fără simptome prea multe. Nu am avut niciun simptom, nici poftă de mâncare prea multă, chiar mănânc mai puțin decât înainte.

Deocamdată nu am pofte, dar o să vină și astea, nu știu ce să zic. Sunt deja în luna a patra”, a spus Alina Marymar, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Tzancă Uraganu va fi din nou tătic! Alina Marymar și artistul sunt în al nouălea cer



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

”Nu încercăm să furăm pe nimeni.” Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre neregulile găsite de ANPC în shaormeria lui

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies