Tzancă Uraganu va fi din nou tătic! Alina Marymar și artistul sunt în al nouălea cer

Tzancă Uraganu va fi din nou tătic! Alina Marymar și artistul sunt în al nouălea cer
Tzancă Uraganu va fi din nou tătic! Alina Marymar și artistul sunt în al nouălea cer

Tzancă Uraganu și logodnica lui, Alina Marymar, urmează să devină părinți. Femeia îi va dărui manelistului al treilea copil!

Tzancă Uraganu se află printre cei mai îndrăgiți și ascultați cântăreți din țară. Acesta a ajuns rapid în topurile muzicale, datorită talentului de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Totodată, artistul a reușit prin această cale să strângă de partea sa o mulțime de fani, care îi sunt alături la orice pas. În urmă cu puțin timp, susținătorii lui Tzancă Uraganu au fost în extaz în momentul în care au aflat că logodnica lui, Alina Marymar, este însărcinată, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Ce a postat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare. Artistul nu a uitat că a plecat de jos

Tzancă Uraganu va fi din nou tătic[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “A fost singura problemă.” Tzancă Uraganu vrea să reducă numărul de cântări. Ce strategie are manelistul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu toate astea, este bine cunoscut faptul că manelistul mai are doi copii, respectiv o fetiță și un băiețel, din fosta relație cu Lambada. În prezent, Tzancă se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, datorită faptului că va deveni tătic pentru a treia oară și nu de puține ori, artistul a precizat că vrea nespus de mult un copil și cu Alina, dorință care i s-a împlinit acum.

Alina Marymar a pierdut o sarcină, în urmă cu un an

Tzancă Uraganu va fi din nou tătic[Sursa foto: Instagram]

Anul trecut, Tzancă Uraganu și Alina Marymar au transmis un mesaj extrem de trist pentru fanii lor, mai exact că bruneta a pierdut sarcina pe care o anunțase în urmă cu puțin timp. Totodată, manelistul  a mărturisit la acea vreme că atât el, cât și logodnica lui erau pregătiți de absolut orice, având în vedere că doctorul i-a avertizat încă de la început că ceva rău ar putea să se întâmple cu sarcina acesteia.

”Nu am dat prea multe detalii. A zis doctorul că s-ar putea să fie o sarcină extrauterină. Așa a fost. Nu e nicio problemă. Ne-a anunțat din prima. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi totul bine. Vom merge înainte. Vara asta trebuie să terminăm cu cântările. Începând de anul viitor vom avea timp și de noi. Voi înjumătății cântările față de anul acesta. Vreau mai sărac, dar mai fericit”,

a spus artistul, la momentul respectiv, pentru un post TV.

Citește și: “Oamenii aceștia încă sunt în libertate.” Tzancă Uraganu, țepuit de un bărbat. Manelistul a rămas fără bolidul de lux

Tzancă Uraganu va fi din nou tătic[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți bani trebuie să scoți din portofel dacă vrei să mănânci la shaormeria lui Tzancă Uraganu



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“A fost singura problemă.” Tzancă Uraganu vrea să reducă numărul de cântări. Ce strategie are manelistul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies