Specialiștii ANM, anunț teribil! Un val de aer rece de la Polul Nord va traversa România

specialiștii anm, anunț teribil, polul nord, val de aer rece, românia
specialiștii anm, anunț teribil, polul nord, val de aer rece, românia

Specialiștii de la ANM au anunțat că un val de aer rece de la Polul Nord va traversa România, iar temperaturile se vor răci treptat, în toată țara.

Deși finalul de săptămâna și începutul noii săptămâni anunțau o perioadă minunată, din punct de vedere al vremii, specialiștii de la ANM au făcut un anunț teribil. Un val de aer extrem de rece, venit de la Polul Nord, va traversa România, iar temperaturile vor scădea sub media normală a acestei perioade.

Citeste si: ANM, veste îngrijorătoare! Un nor de praf asiatic va traversa România

Treptat, temperaturile reci se vor instaura în toate regiunile țării, potrivit specialiștilor ANM. În zonele de munte, precum și în centrul țării, se vor înregistra precipitații, iar în zonele înalte vor predomina ninsorile. Pe crestele montane, vântul va atinge viteze de până la 75 km/h, iar ninsoarea poate fi viscolită și troienită. Temperaturile maxime vor avea variații destul de mari, aflându-se în intervalul 5 – 21 grade celsius, cele mai scăzute înregistrându-se în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în sud-estul Munteniei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

specialiștii anm, anunț teribil, polul nord, val de aer rece, românia
specialiștii anm, anunț teribil, polul nord, val de aer rece, românia

Citeste si: Meteorologii aduc și ei vești rele: vreme închisă și foarte rece în mai multe zone din țară

În Capitală, vremea este, în momentul de față, mai cald decât este normal în această perioadă, însă cerul va fi variabil, iar posibilitatea apariției precipitațiilor este în creștere.

De asemenea, vântul se va intensifica, iar temperaturile vor ajunge de la 17-18 grade Celsius, la 5-7 grade Celsius.

Va ninge la final de Martie!

În Maramureș, Transilvania, precum și în nordul Moldovei, ploile se vor transforma rapid în lapoviță și în ninsoare. La munte, precipitațiile sunt mixte, cel puțin pe parcursul zilei, îar spre seară, va ninge destul de mult cantitativ. Vântul va sufla moderat, iar intensificările se vor produce în vest și nord-est, precum și în sud-est, pe  timpul nopții.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7-19 grade Celsius, iar cele minime între -3 și 8 grade Celsius.

Citeste si: Veste extraordinară pentru români! „Avem vaccinul împotriva COVID-19?”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Veste extraordinară pentru români! „Avem vaccinul împotriva COVID-19?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies