Specialiştii avertizează populaţia după cutremurul de noaptea trecuta: "Putem avea un CUTREMUR de magnitudine 7". Când se va produce MARELE SEISM

Specialiştii avertizează populaţia după cutremurul de noaptea trecuta:
Specialiştii avertizează populaţia după cutremurul de noaptea trecuta: "Putem avea un CUTREMUR de magnitudine 7". Când se va produce MARELE SEISM

Directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Mircea Radulian, a explicat că un cutremur de magnitudinea celui de noaptea trecută are un efect benefic pentru eliberarea tensiunilor seismice acumulate în zona Vrancea.

 

Cutremurul din noaptea de sâmbătă spre duminică a avut o intensitate de 5.8 grade pe scara Richter şi s-a produs la ora 3:38.

 

Directorul ştiinţific al INFP, Mircea Radulian, a expicat că acesta a fsot un cutremur moderat, iar cutremurele de o astfel de intensitate se produc la intervale de câţiva ani.

 

„E un cutremur moderat, ceva mai mare, este un cutremur normal pentru zona Vrancea. Cutremure de magnitudine 6 se produc la intervale de câţiva ani. El a apărut şi pe fundalul unei activităţi ceva mai slabe, în ultimul timp.

Era de aşteptat. Activitatea seismică înseamnă şi o acumulare şi are un efect benefic pentru că a eliberat energia acumulată în ultima vreme.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Acestor zodii li se vor împlini toate visele până la finalul anului! Sunt cele mai norocoase!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies