Specialistul kfetele.ro în comunicare îţi dă ŞAPTE ponturi nonverbale pentru o evaluare corectă a unui bărbat! Vezi când ar trebui să fugi fără să te uiţi înapoi! EXCLUSIV!

Specialistul kfetele.ro în comunicare îţi dă ŞAPTE ponturi nonverbale pentru o evaluare corectă a unui bărbat! Vezi când ar trebui să fugi fără să te uiţi înapoi! EXCLUSIV!
Specialistul kfetele.ro în comunicare îţi dă ŞAPTE ponturi nonverbale pentru o evaluare corectă a unui bărbat! Vezi când ar trebui să fugi fără să te uiţi înapoi! EXCLUSIV!

Şapte ponturi pentru o evaluare corectă a unui bărbat! Mircea N. Stoian, specialistul kfetele.ro în comunicare, îţi sare în ajutor!

”Nu bărbații din viața ta contează, ci viața din bărbații tăi”, spunea o actriță care a făcut revoluție sexuală la vremea ei, pe nume Mae West. E de-a dreptul inutil să spun că multe dintre femeile care au suferit eșecuri în dragoste au o teamă atavică de a intra din nou, într-o relație. Eșecul sau eșecurile, mai ales dacă relația a fost de durată, lasă un gust amar, slăbește încrederea în sine și oferă celei care, ori a plâns în pernă după un bărbat, ori a început să-i crească mustață și barbă de cât de ”tare” e, un bun prilej de

autoanaliză și reflecție.

Multe femei care au suferit eșecuri după eșecuri încep, încet, încet, să se întrebe cine e de vină și dacă nu cumva, ori femeile (ele sunt incluse, evident, în această ecuație) sunt de neînțeles ori ”bărbații sunt porci”. Nici prima, nici a doua. Cu coada strânsă între picioare, de se usucă pruna în pom, sau cu ele larg deschise (la picioare mă refer), prin cluburi (asta ca să dau doar extremele) femeile se plâng că nu le bate nimeni la ușă, că nu primesc telefoane, că bărbații vor numai sex

și că, în general, ele, care dau ochii peste cap a suferință, dar se uită luuuung după câte un băiat bine lucrat la sală si tuns cu creastă, sunt neînțelese, ca poezia lui Ion Barbu. Cheia stă în evaluarea celui pe care vrei să ți-l bagi în viață, în casă, sau doar în pat. Depinde ce vrei. Mai toate așteaptă "Feți frumoși" cu iaht, case la Roma, Londra, în Caraibe și la Belciugatele și nimeresc în brațele unui corporatist frustrat, care tremură uitându-se la blocurile de peste drum, din Pipera, să nu îl dea șefa afară luna viitoare.

Citeste si: Mircea N. Stoian e "profu' de comunicare"! Specialistul îţi spune care sunt cele şapte semne tăcute că vrea să se despartă de tine! Fii foarte atentă! KFETELE EXCLUSIV!

Pentru că o femeie puternică este în primul rând o femeie relaxată, am să vă dezvălui câteva mici ponturi pentru o evaluare cât mai aproape de realitate a unui bărbat.

Cu mici diferențe, rețeta este valabilă și aplicabilă și la evaluarea corectă a unei femei. Dacă vrei să afli mai multe, o poți face citind cartea mea ”Mintea nu are secrete” (o poți comanda accesând www.minteanuaresecrete.ro) care este un abecedar al comunicări nonverbale. Acolo am detaliat elementele mai importante, atât ale limbajului trupului, cât și ale celorlalte componente ale comunicării nonverbale; proxemica sau relația cu spațiul, haptica sau contactul tactil și semnificațiile ascunse ale gesturilor.
Pe site-ul www.minteanuaresecrete.ro voi pune cât de curând și sumarul cursurilor de comunicare și workshop-urilor pe care le fac, așa că, stai cu ochii în 4. Pentru situații speciale aștept să mă contactezi pe adresa mea de mail [email protected] E inutil să-ți mai spun că discreția și anonimatul sunt asigurate. Hai să vedem acum cum poți evalua corect un bărbat folosind elementele de comunicare nonverbală

 

1. Atitudinea și posturile

Primul lucru care sare în ochi, ca scânteile la sudură, este atitudinea. Un bărbat sigur pe el va fi relaxat, binevoitor, fără a fi libidinos și sincer în tot ceea ce face. O atitudine îngâmfată, cu gesturi studiate sau disprețuitoare de tot și de toate ar trebui să te pună în gardă. Nicio atitudine prea familiară nu e ok.

Pseudo libertatea individuală și nonconformismul sunt semne nonverbale de frondă interioară și lipsă de adaptabilitate. Păzea!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

2. Comunicarea cu tine și comportamentul nonverbal și (statul la masă, direcția picioarelor, poziția capului și a mâinilor)

Primul lucru la care trebuie să te gândești înainte să te uiți la fesele lui și la pectoralii lucrați la sală (da, exact în această ordine) este dacă ai ce vorbi cu el și dacă este dispus să te asculte când îi povesteși că ai avut laringită la patru ani, că îți întârzie ciclul din când în când și că vecina ta are un câine care latră noaptea. Dacă te va asculta și brusc se va uita în telefon să vadă cu cât a bătut CFR Cluj înseamnă că îl doare fix la bască de tine și vrea doar sex. Dacă la masă mănâncă el primul și are grijă doar de porția lui, lasă-l. Dacă atunci când stă cu tine pe canapea corpul este întors spre tine, iar picioarele spre ușă, lasă-l. Te va părăsi după ce-și va vedea interesul.

3. Orizontul de așteptare și cuvintele cheie

O analiză succintă a relatărilor lui, așa cum le aruncă pe rețelele de socializare sau direct, la prima întâlnire, îți poate creiona un portret destul de corect al personalității lui ascunse. Urmărește cu atenție cuvintele cheie și vezi de câte ori se repetă în discursul lui. Dacă folosește de prea multe ori "EU" ai de-a face cu un narcisist. Dacă vorbește despre realizările lui și cât de tare e el în cartier, la serviciu sau în parcarea blocului, ai mare grijă. Notează-ți eventual cuvintele folosite mai des de el. S-ar putea să ai surprize de proporții. Vezi ce vrea de la viață, în general, și de la tine în particular. Nu fii gâscă. Cuvintele prea pompoase, laudele exagerate și un viitor prea luminos împreună e semn că te minte cu seninătate.

4. Analiza minciunilor despre sine

Analizează la sânge ce spune despre el. Cam toți bărbații mint. Mai ales despre sine. Tentația este să se prezinte mai cocoși decât sunt, mai potenți și mai bine plasați financiar. Vezi cu ce se laudă întâi și pe ce pune accentul. Acolo e buba mare. Dacă se laudă cu amantele sau cuceririle lui înseamnă că ai de-a face cu un inadaptat și cu un narcisist. Dacă te minte despre job-ul lui e un nerealizat. Mai departe afli la cursurile mele, că aici e loc puțin și e mult de vorbit.

Şapte ponturi pentru o evaluare corectă a unui bărbat! "Dacă acordă exagerat de mult timp duşului la sală și modelării corpului, iar nu e bine"

5. Igiena personală, corpul și stilul

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Igiena personală joacă un rol important în evaluare. Dacă acordă prea multă atenție stării de sănătate, bate ușor spre ipohondrie și în timp îți va face probleme. Dacă acordă prea mult timp îngrijirii personale (atenție, nu vorbesc de igienă, care e altă pisică pe altă stradă) vezi că se iubește prea mult pe sine, dar e nesigur în relațiile cu femeile. Dacă este prea pedant și acordă mult prea mult timp felului în care se îmbracă, ai de-a face cu un mincinos notoriu, mai ales dacă alege mereu să se îmbrace cu haine noi și să fie”la modă”. Egoismul lui te va învinge de fiecare dată. Dacă acordă exagerat de mult timp duşului la sală și modelării corpului, iar nu e bine. Vezi mai sus de ce. Dacă nu se respectă pe sine și e îngălat, te păcălești. Restul, la cursuri.

Citeste si: KFETELE EXCLUSIV! Cum îţi dai seama dacă partenerul te inşală? Specialistul kfetele.ro în comunicare nonverbală îţi spune care sunt semnele că are pe altcineva!

6. Situația materială și motivația profesională

Elementele exterioare trebuie să reflecte omogen și fără exagerări situația materială a celui vizat. Prea mult înseamnă minciună, prea puțin înseamnă tot minciună, dar prin omisiune. Pe scurt! Dacă va exagera cu prezentarea situației materiale personale sau a familiei, ai de-a face cu unul care are probleme financiare. Dacă își va ascunde situația materială reală, este fățarnic. Vezi cam care e proporția și cum se reflectă situația materială reală în elementele de comunicare nonverbală exterioare. Motivația profesională joacă un rol important. În funcție de cât de mult vorbește de job, vei ști care îi sunt frustrările și ce așteaptă de la sine pentru a evolua. Relația cu job-ul e una extrem de importantă. Dacă acordă prea mult timp problemelor de serviciu, riști să fii pusă pe planul 3-4 după el, job și, eventual, mă-sa.

7. Elementele de comunicare nonverbală exterioare; îmbrăcămintea, încălțămintea, casa, mașina

O analiză a elementelor de comunicare exterioară poate da indicii prețioase. Am detaliat în cartea mea ”Mintea nu are secrete”, care este un abecedar al comunicării nonverbale, elementele mai importante (o poți comanda accesând www.minteanuaresecrete.ro) Reiau aici pe scurt. Fiecare element de îmbrăcăminte, încălțămintea, sau celelalte elemente de comunicare nonverbală conțin semne edificatoare pentru personalitatea celui analizat. Pentru că este mult de scris, voi relua în săptămânile viitoare, mai pe larg aici, sau și mai pe larg, la cursuri, ceea ce am rezumat acum. Deocamdată atât.
Dacă nu ai răbdare, poți comanda cartea mea, ”Mintea nu are secrete”, care este un abecedar al comunicări nonverbale, de care ai, dar mai ales vei avea, sigur, nevoie, accesând www.minteanuaresecrete.ro. Prețul este de 45 de lei cu transportul gratuit prin Poșta Română. Pentru situații speciale, aștept să mă contactați pe adresa mea de mail [email protected] Discreția și anonimatul sunt asigurate.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

O femeie şi iubitul ei începuseră un joc sexual în pat când ceva terifiant s-a întâmplat! Ea a murit! Vezi motivul halucinant!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies