Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie

Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie
Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie

Intervalul 17 – 23 decembrie, este mult mai bland si va aduce fiecaruia dintre reprezentantii celor 12 constelatii multimirea, castigurile finainciare in primele trei zile ale saptamanii dar si rememorarea amintirilor care vor echilibra latura psiho-emotionala si raporturile interumane. Vulnerabilitatea va fi crescuta in ziua de Vineri cand lucrurile scapa usor de sub control si putem cadea prada iluziilor insa isi vor regasi echilibrul la final de saptamana, Sambata si Duminica, cand vom aspira catre o evolutie de reconciliere cu noi insine.

   La inceput de saptamana pozitia Lunii in constelatia Berbec va aduce Luni 17 Decembrie a.c. latura agresivitatii si intolerantei pe toate planurile. De la ora pranzului va trebui sa ne controlam pornirile in toate directiile.

   Sectorul profesional va cunoaste anumite oscilatii pe care le vom controla mai greu, tocmai de aceea va trebui sa acordam atentie detaliilor si sa nu ii lasam ce cei din jur sa ne influenteze deciziile.

Aspiratiile de la inceputul saptamanii sunt bune daca ne vom estompa emotiile negative si agresivitatea comportamentala!

   Din a doua parte a zilei trebuie sa ne focusam mai mult atentia asupra caminului, familiei si treburilor gospodaresti pentru ca vom lua decizii si vom face pregatiri. Chiar daca spre seara primim vizita unei rude, aceasta va fi aducatoare de noroc prin prisma dialogului si raporturilor cu acesta.

   Starea de sanatate nu ne va fi mult influentata la inceput de saptamana si sunt recomandate odihna si repaosul pentru o mai buna refacere.

   Atentie va trebui sa avem si in raporturile si relatiile cu cei mici, pentru ca se confrunta cu schimbari in evolutia lor.

   Marti 18 Decembrie a.c. va fi o zi benefica pentru investitii, acumulari de bunuri, imprumuturi indiferent de formele lor.

Sectorul financiar va cunoaste un echilibru si pe intreg parcursul zilei de astazi putem influenta majoritatea actiunilor in favoarea noastra daca ne vom focusa pe achizitii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 17-23 decembrie. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies