Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie

Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie
Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie

Cum starea sanatatii este in continuare buna, nu vom fi nevoiti sa ne gandim la investitii in acest sector. Insa va trebui sa avem in vedere bioritmul pe intreg parcursul zilei de astazi pentru ca vom fi predispusi la actiuni care suprasolicita potentialul psihoemotional dar si cel fizic.

   Jupiter guverneaza ziua de Joi 20 Decembrie a.c. si aduce o serie de sanse si deschideri catre raporturile si relatiile socio-umane si nu numai!  

   Constructivitatea zilei de astazi se bazeaza pe dialog si diplomatie dupa ora pranzului si pana la ceasurile serii. Oportunitatile ne vor avantaja in planul si sectorul profesional pentru ca va fi ziua intrunirilor de pe urma carora se vor lua cele mai importante decizii. Dincolo de negativitatea unora, echilibrul si dinamica zilei ne va conferi acel zambet si incredere in fortele proprii, astfel ca, tot ceea ce ne punem in plan se va realiza prin eforturi proprii.

   Starea de tensiune si incapatanare, agresivitate verbala este cu mult diminuata asa ca putem sa ne manifestam idei, opinii si proiecte care sa aibe legatura cu familia si achizitionarea unor bunuri de consum pentru interiorul caminului nostru. Evident si ceilalti membri ai familiei vor veni cu idei, asa ca putem gestiona mult mai bine situatiile de criza.

   O regresie in trecutul apropiat ne va ajuta sa determinam erorile pe care le-am facut si se intrevede o solutionare la orizont.

   Vineri 21 Decembrie a.c. aspectele si vibratiile zilei risca sa scape de sub control. Iluziile isi pot pune amprenta asupra personalitatii noastre si din acest punct de vedere va trebui sa ne mobilizam, sa fim mai constienti in deciziile noastre si ulterior sa evitam efectele negative.

   Planul profesional nu va fi lipsit de incidente, tocmai din acest punct de vedere trebuie sa ne focusam mult mai concret in luarea deciziilor si sa evitam nehotararile, indiferent de nuanta lor.

Acestea ne pot face sa pierdem timpul inutil si sa nu ajungem la rezultatele dorite.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 17-23 decembrie. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies