Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie

Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie
Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie

Un alt aspect important il constitie relationarea cu persoanle din jurul nostru, de la colegii de serviciu si pana la prietenii din anturaje, astazi riscam sa avem probleme si sa nu fie relationarea la asteptarile noastre.

   O zi care poate genera confuzie si indecizie si in raporturile si relatia cu membrii familiei, pentru ca dialogurile in contradictoriu vor fi vizibile si ele trebuiesc evitate daca ne dorim linistea in camin catre ceasurile serii.

   Starea de sanatate poate avea si ea de suferit si va trebui sa avem in vedere prescriptiile medicale, pentru ca pot fi erori si atunci situatiile sa ne complice existenta. Predispozitia catre inflamatii este crescuta si aici va trebui sa avem grija de noi!

   Sambata 22 Decembrie a.c. situatiile din jurul nostru in week end se mai detensioneaza, totusi va trebui sa ne asiguram ca suntem toleranti in raporturile si relatiile interumane.

Mai multa cumpatare nu ar strica pe intreg parcursul zilei de astazi datorita polemicilor si discutiilor care nu isi au rostul!

   Focusarea va aduce efectele dorite de noi insa va trebui sa ne canalizam pozitiv. O zi importanta prin aspectele ei ca si forma de manifestare si asta deoarece planeta Marte si Luna aspectate ostil, ne pot influenta deciziile de pe intreg parcursul zilei de Sambata.

   Agresivitatea verbala si gesturile iesite din comun isi pot pune amprenta catre orele serii asupra personalitatii noastre. O gandire limpede si faptul ca va trebui sa verificam de doua ori inainte de a trece la actiune sunt elemente pe care va trebui sa le avem in vedere pe intreg parcursul zilei.

   Catre seara, Soarele sis va incepe tranzitul in constelatia Capricorn astfel incat intelepciunea, si incapatanarea constructiva sunt cateva nuante care ne vor ajuta in luarea deciziilor pentru urmatoarea zi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 17-23 decembrie. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies