Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie

Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie
Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie

Interesul fata de rude si deplasari va fi crescut, dincolo de distantele pe care le avem de parcurs, avantajele in cele din urma vor fin in favoarea noastra.

   Ultima zi a saptamanii, Duminica 23 decembrie a.c. vine cu o configurare toatala si interesul fata de camin, familie si mebrii ei.

   O zi in care vom reflecta impreuna cu cei dragi si vom insista asupra amintirilor din trecutul mai mult sau mai putin apropiat, asta deoarece prezenta Lunii in constelatia Rac ne va face pe fiecare mai sensibili. Retrospectiva va aduce constructivitate si ne putem ghida mult mai bine actiunile dar si noile planuri pentru viitorul apropiat mult mai complex, cu maturitate si evident intelepciune.

   Va fi o zi pe care o vom dedica interselor noastre si ale persoanelor apropiate din viata noastra, evident sectorul sentimental este bine nuantat si alaturi de partenerul nostru de viata, de iubit sau iubita ne vom bucura de incarcatura emotionala pozitiva!

   Este ca si cum ne pregatim pentru ceva si putem efectiv sa demaram noi actiuni in acest sens. Rezultatele in cele din urma vor fi pe masura asteptarilor noastre si popularitatea va fi in crestere.

   Intuitia este cuvantul cheie al zilei si daca ne vom folosi de ea cu siguranta vom fi mult mai empatici dar si activi pe intreg programul zilei de astazi.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 17-23 decembrie. Urmează o perioadă de foc pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies