„Sper să nu mă întorc cu piciorul mai butuc decât este. Toată lumea mi-a zis, ca să mă vindec mai repede, să fac pauză.” Cum își desfășoară activitatea Gabriela Cristea, de când are probleme piciorul

„Sper să nu mă întorc cu piciorul mai butuc decât este. Toată lumea mi-a zis, ca să mă vindec mai repede, să fac pauză.” Cum își desfășoară activitatea Gabriela Cristea, de când are probleme piciorul
„Sper să nu mă întorc cu piciorul mai butuc decât este. Toată lumea mi-a zis, ca să mă vindec mai repede, să fac pauză.” Cum își desfășoară activitatea Gabriela Cristea, de când are probleme piciorul

Gabriela Cristea, îndrăgita prezentatoare TV, împărtășește cu urmăritorii cum reușește să își desfășoare activitățile după entorsa la picior.

Gabriela Cristea, îndrăgita prezentatoare TV, se amuză pe seama faptului că nu mai poate fi la fel de activă ca până acum, asta după ce a suferit o entorsă la piciorul stâng.

„Sper să nu mă întorc cu piciorul mai butuc decât este.” Gabriela Cristea, despre cum reușește să se descurce cu piciorul luxat

Citește și: „Nu aruncați prea mult cu pietre în mine, sunt suferindă, sunt bolnăvioară.” Gabriela Cristea trece prin momente cumplite! Ce gest de imprudență a făcut vedeta, ca să se simtă mai bine?

Citește și: „Supa de pui este terapie pentru suflet. Ăsta e secretul ca găluștele să iasă atât de bune.” Cum prepară Gabriela Cristea supa de pui cu găluște

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nici măcar o entorsă la picior nu poate să o facă pe Gabriela Cristea să stea fără să facă efort, așa că prezentatoarea face haz de necaz de modul în care își desfășoare activitatea de zi cu zi.

Și cum programarea la manichiură nu poate fi amânată, prezentatoarea TV încearcă să se descurce cum poate pentru a ajunge la ea.

„Indifererent cât de mult mi-aș dori să stau acasă să mă mai recuperez cu piciorul, azi trebuie să ies. Am programare la mani-pedi și știți cum e în perioada asta, dacă ai avut programare și ai pierdut-o, la anul îți mai faci.

Este foarte, foarte aglomerat. Să văd cum o să-mi fac pedichiura pentru că știți că am problema la picior. Și mai am o prolemă, pentru că afară pare foarte, foarte, foarte frig și eu trebuie să merg în papuci, pentru că altă soluție nu am. Nu intră nimic în piciorul ăsta. Suficient cât să merg și să mă simt confortabil. În altă ordine de idei, voi fi îmbrăcată foarte, foarte gros, iar jos voi fi în papuci, nu am ce să fac.
Acum trebuie să plec. Urați-mi succes. Sper să nu mă întorc cu piciorul mai butuc decât este, mai ales că am făcut toate eforturile din lume pentru a-mi proteja piciorul. Când cobor, mă uit cu atenție, ca nu cumva să iau vreo treaptă.”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

„Toată lumea mi-a zis, ca să mă vindec mai repede, să fac pauză.” Gabriela Cristea încearcă să aibă grijă de starea de sănătate

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Chiar dacă este nevoită să meargă la diferite activități sau chiar la emisiune, Gabriela a menționat că va lua și câteva momente de pauză, pentru ca piciorul să se vindece, fiind și recomandările tuturor celor din jurul ei.

„Avantajul este că pot să conduc pentru că am făcut entorsă la piciorul stâng, am o mașină automată și reușesc să conduc cu piciorul drept.

Toată lumea mi-a zis, ca să mă vindec mai repede, să fac pauză și să nu folosesc deloc piciorul dacă vreau ca să se vindece mai repede. Dar pot? Credeți că eu am stare? Nu am stare. Dacă reușesc să fiu cuminte astăzi, teoretic am doar drumul ăsta de făcut în oraș, mâine aș putea să îmi reiau activitățile. Nu am voie să stau în picioare, nu am voie să port tocuri și, în același timp, să îl țin cât mai sus ridicat și cu gheață.” , a mai adăugat Gabriela Cristea. 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„M-a durut de am simțit că mă ia cu răcori pe șira spinării. Am început să plâng.” Gabriela Cristea, mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare! Ce s-a întâmplat cu vedeta?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies