Spitalul de boli infecțioase din Iași este aproape plin. Directorul stabilimentului a făcut declaraţii îngrijorătoare!

purtarea măștii este obligatorie în spațiile închise și în apropiere școlilor
purtarea măștii este obligatorie

Iată ce se va întâmpla în Iași în câteva săptămâni dacă numărul cazurilor continuă să crească

Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași fac declarații șocante. Din cauza numărului mare de cazuri care se raportează pe zi ce trece, aceștia vor trebui. în curând, să aleagă pacienţii pe care să-i trateze.

Până astăzi, au fost descoperite 3.130 de cazuri noi de persoane care au fost infectate de virusul SaRS-CoV-2, aceasta însemnând că persoanele testate nu au prezentat un rezultat pozitiv la primele teste efectuate.

Ce declarații fac medicii din Iași

După București, în județul Iași s-au raportat cei mai mulți bolnavi de Coronavirus. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași a făcut declarații:

“S-au făcut 11 externări ieri. Sigur, acele locuri vor fi ocupate, iar ieri, la prânz, aveam două locuri libere care s-au ocupat imediat. În acest moment, în spital, există mulţi pacienţi cu factor de risc major în ceea ce priveşte COVID 19.

Locurile libere există doar de la o zi la alta, sau de la o raportare la alta, amintind faptul că avem două raportări pe zi spre DSP”, spune dr. Carmen Dorobăț, manager.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

în lume este răspândit virusul sars cov 2
toată lumea suferă din cauza pandemiei de coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, dr. Florin Roșu, șeful departamentului ATI de la același spital, a declarat:

“Medicii de la ATI au atenţionat încă de la începutul lunii mai că posibilitatea să ajungem în acest moment există. Şi am ajuns… Şi asta chiar dacă am făcut un apel la populaţie să respecte măsurile de protecţie. Să nu bagatelizeze acest virus. Din nefericire, aceste reguli nu au fost respectate. Am ajuns în acest moment critic, şi ne apropiem cu paşi repezi de o sufocare a sistemului sanitar”, a spus acesta.

spălarea mâinilor cu apă și săpun este esențială
trebuie să ne spălăm pe mâini cu apă și săpun de fiecare dată când avem ocazia[Sursa foto: PixaBay]

Managerul Spitalului din Iași, dr. Carmen Dorobăț, a mai menționat faptul că în două săptămâni, medicii vor trebui să aleagă pe cine vor trata și pe cine nu.

România trece printr-o etapă critică și asta din cauza faptului că în fiecare zi, la nivelul țării, apar noi cazuri de Covid 19.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ministrul Sănătății a făcut anunțul! Regulile care trebuie respectate de toată lumea

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies