Stăpânirea artei ținutei perfecte - 6 secrete dezvăluite pentru a crea o tinută impecabilă în orice ocazie

tinuta perfecta
6 secrete dezvăluite pentru a crea o tinută impecabilă în orice ocazie

Și moda reprezintă o artă, de care ar trebui să ținem cont întotdeauna. Însă știați cum vă puteți crea o ținută impecabilă?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 6 secrete de care trebuie să țineți cont, dacă vă doriți să creați o ținută impecabilă pentru orice ocazie. 

 

6. Ia un articol de bază

Pe locul 6 se află secretul care constă în faptul că, ar trebui să luăm un articol de bază. Acesta este întotdeauna primul pas pe care ar trebui să-l facem atunci când ne dorim să realizăm o ținută potrivită pentru orice ocazie la care participăm, indiferent că este vorba despre

o pereche de pantaloni sau o fustă sau chiar și un top. Cu toate acestea, ținutele se creează deseori începând din partea de jos, dar chiar dacă o începeți din partea de sus, nu va fi nimic greșit în asta. Ideal ar fi să mergem în garderobă și să ne alegem un singur articol de bază pe care dorim să îl purtăm cu orice preț, o așezăm pe pat, iar ulterior mai aruncăm o privire în garderoba noastră pentru a vedea care sunt culorile care funcționează din punct de vedere vizual cu articolul vestimentar ales. 

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10/ EXCLUSIV

6 secrete dezvăluite pentru a crea o tinută impecabilă în orice ocazie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce face o femeie feminină. 9 sfaturi pentru a răsări în lumina propriei tale eleganțe

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

5. Construiește în jurul culorii

Prin urmare, pe locul 5 se află secretul care constă în faptul că, ținută ar trebui să fie construită în jurul culorii. De exemplu, în momentul în care ați ales o bluză albastră ca piesă de bază, ar trebui să o aduceți lângă celelalte piese vestimentare agățate în garderobă și să aruncați o privire în ceea ce privește culorile care funcționează cel mai bine cu articolul vestimentar de bază.

Ulterior, veți alege mai multe piese vestimentare din dulap, astfel încât să le puneți unele lângă altele, în ceea ce privește piesa de bază aleasă, pentru a crea o ținută care să funcționeze foarte bine. Deseori poți avea parte de o surpriză, chiar dacă ai impresia că anumite culori nu merg împreună, odată ce le vei așeza unele lângă altele. Ulterior, odată ce ați ales anumite articole vestimentare principale, va trebui să le și probați pentru a vă asigura că funcționează și vă pune în avantaj.
Trebuie să țineți cont că fiecare ținută aleasă ar trebui să vă facă să vă simțiți cât mai confortabil cu putință, și să vă și simțiți și să arătați grozav. 

6 secrete dezvăluite pentru a crea o tinută impecabilă în orice ocazie[Sursa foto: freepik]

4. Reguli de stil

Pe locul 4 se află secretul care constă în punerea în aplicare a câtorva reguli de stil. Este foarte important să aplicăm și anumite reguli de bază, atunci când vine vorba despre stilul ținutei pe care o abordăm, dar simt faptul că toate ținutele ar trebui să se afle într-un echilibru constant, echilibrul obținut și prin regula

treimii. Tot ce trebuie să faceți este să vă împărțiți corpul în treimi sau chiar în 2 jumătăți, astfel încât să creați ținute corecte, dar și care să se potrivească cu stilul și personalitatea voastră. Cu alte cuvinte, nuanțele vor fi diferite deseori, în fiecare parte a corpului, fie că veți alege o cămașă albă, cu o pereche de pantaloni negri și o geantă argintie sau alte astfel de exemple, astfel încât să se potrivească cu evenimentul la care participați. 

reguli pentru o tinuta perfecta
6 secrete dezvăluite pentru a crea o tinută impecabilă în orice ocazie[Sursa foto: freepik]

3. Echilibru

Pe locul 3 se află secretul conform căruia, fiecare ținută aleasă trebuie să se afle în echilibru. Astfel, cu cât ținuta aleasă în ceea ce privește articolele vestimentare este mai simplă, cu atât accesoriile trebuie să fie și mai îndrăznețe astfel încât să existe un echilibru și să vă puneți în evidență cât mai bine. Pe de altă parte, în cazul în care ținuta aleasă este destul de extravagantă, ar trebui să se întâmple exact opusul, iar accesoriile să fie cât mai finuțe cu putință. 

tinute perfecte pentru femei
6 secrete dezvăluite pentru a crea o tinută impecabilă în orice ocazie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

2. Regula sandvișului de îmbrăcare

Pe locul 2 se află un alt secret care constă în regula sandvișului de îmbrăcare. Cu alte cuvinte, ar trebui să vedeți ținuta pur și simplu ca un sandviș, astfel încât jumătatea superioară să se potrivească întotdeauna cu jumătatea inferioară, iar apoi centrul, umplutura serviciului să fie de exemplu, culoare diferită sau un material diferit. De asemenea, puteți adăuga ținutei și o coafură pe măsură, sau o pereche de pantofi care să adauge un element interesant întregii ținute. 

tinute perfecte
6 secrete dezvăluite pentru a crea o tinută impecabilă în orice ocazie[Sursa foto: freepik]

1. Amestecând piese înalte și joase

Pe locul unu se află secretul care constă în amestecarea pieselor vestimentare în alte, cu cele joase. În ciuda faptului că puteți avea impresia că aceste piese nu funcționează împreună, în momentul în care purtați o rochie din dantelă, la care adăugați un trenci sau chiar și o fustă la care adăugați întregi, veți avea succes în momentul în care aceste piese sunt înalte, dar și joase. Nu trebuie să vă faceți griji în această privință, pentru că această regulă va funcționa întotdeauna astfel încât să creați o ținută interesantă și atrăgătoare în mod natural. 

cum sa faci o tinuta perfecta
6 secrete dezvăluite pentru a crea o tinută impecabilă în orice ocazie[Sursa foto: freepik]

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce face o femeie feminină. 9 sfaturi pentru a răsări în lumina propriei tale eleganțe

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies