Statul oferă vouchere de până la 500 de lei de persoană. Cine sunt românii care vor beneficia de bani

vouchere pentru romani
Vouchere pentru români

Autoritățile au anunțat că vor oferi noi vouchere, în valoare de 300 sau 500 de lei. Mulți români și-au dorit să beneficieze de aceste sume, astfel, voucherele au fost foarte râvnite. În doar jumătate de oră, au fost epuizate toate fondurile din cadrul programului.

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat 24.014 de vouchere în cadrul etapei a doua a Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic. Pe site-ul instituției a fost publicata lista solicitanților care au fost aprobați pentru a doua etapă.

Beneficiarii au la dispoziție 7 zile pentru a folosi banii

programul rabla
Programul Rabla[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Angajatii vor beneficia de bani în plus. Cum vor putea folosi tichetele de activități casnice

Românii s-au arătat interesați de gadget-uri, deoarece tabletele și laptopurile au fost epuizate rapid. Voucherele au o valoare de 500 de lei fiecare pentru laptopuri şi 300 de lei fiecare pentru tablete.

Cei care au primit banii pot să își achiziționeze produse din magazinele fizice, dar și online. Voucherul va fi prezentat pe telefonul mobil sau imprimat, pentru cei care vor cumpăra din magazinul fizic. În cazul în care se va opta pentru achiziționare online, cumpărătorii vor folosi codul voucherului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru a achiziționa un laptop sau o tabletă, cumpărătorii trebuie să predea la schimb un echipament de tip calculator personal, fie alt echipament eligibil în program. Nu se pot da la schimb tot laptopuri sau tablete.

Voucherul Rabla  este netransmisibil

afm
AFM[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Alocațiile pentru copii vor fi majorate la 950 de lei. Măsura a fost publicată în Monitorul Oficial

Solicitanţii aprobaţi în această etapă nu vor mai putea selecta vouchere pentru aceeaşi categorie de electrocasnice pe parcursul acestui an calendaristic. De asemenea, voucherul este nominal și netransmisibil. Astfel, poate fi utilizat doar de persoana căreia i-a fost emis, după ce a fost înscrisă în aplicația informatică.

Prima etapă a programului „Rabla pentru Electrocasnice” a fost apreciată de români

 Prima etapă a programului AFM a avut 62.500 de vouchere, a câte 400 de lei fiecare. Bugetul pentru acest prgram a fost de 25 de milioane de lei și a fost epuizat după două ore și jumătate, după ce a fost lansat. Dintre acestea, 25.695 vouchere au fost pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare, 24.096

vouchere pentru categoria maşini de spălat rufe, iar 12.709 vouchere pentru categoria maşini de spălat vase.

AFM a anunţat că bugetul de 10 milioane de lei, alocat pentru a doua etapă a Programului „Rabla pentru Electrocasnice” a fost epuizat într-o jumătate de oră de la lansare.

Citeste si: Alocațiile copiilor se majorează! Aceștia sunt tinerii care vor primi bani de la stat până la 26 de ani



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Alocațiile pentru copii vor fi majorate la 950 de lei. Măsura a fost publicată în Monitorul Oficial

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies