Ștefan Ciuculescu, planuri neașteptate pentru anul ce urmează! Bianca Comănici l-a dat de gol: „Vrea să se căsătorească!”

Ștefan Ciuculescu, planuri neașteptate pentru anul ce urmează! Bianca Comănici l-a dat de gol: „Vrea să se căsătorească!”
Ștefan Ciuculescu, planuri neașteptate pentru anul ce urmează! Bianca Comănici l-a dat de gol: „Vrea să se căsătorească!”

Ștefan Ciuculescu a făcut dezvăluiri uimitoare în fața fanilor! Vrea sau nu să se căsătoarească?

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu au făcut dezvăluiri neașteptate în noua ediție a emisiunii „Bărbați vs Femei”, difuzată pe pagina de Youtube Wownews. Cei doi prezentatori au spus ce își doresc anul acesta de Crăciun, iar tânărul a venit cu o afirmație cel puțin interesantă.

Citeste si: Codruț de la Puterea dragostei, despre relația cu Mariana după despărțirea de Alexandra: „Este un om la care țin”

Ștefan Ciuculescu, planuri neașteptate pentru anul ce urmează!
Ștefan Ciuculescu, planuri neașteptate pentru anul ce urmează![Sursa foto: Captură YouTube]

Ștefan Ciuculescu, planuri neașteptate pentru anul ce urmează!

Ștefan Ciuculescu a surprins pe toată lumea cu ultima dezvăluire, din care s-a înțeles că este mai mult decât pregătit să treacă la următorul pas în relația lui cu Marina. 

Ștefan Ciuculescu:  „Vreau o casă! Dacă nu, anul ăsta e spre imposbil, dar anul pe vremea asta vreau să fiu mutat în casă, nu în apartament.

Anul acesta cred că vor fi niște sărbători mai speciale pentru că nu voi face absolut nimic. Familiile noastre s-au unit de mult, mai rămâne ca eu cu Marina să mă unesc”

Bianca Comănici:  „Adică? Vreți să faceți un pas mai în față sau să vă înmulțiți? Producția, vreau să auziți, Ștefan vrea să se căsătorească. S-ar putea să facă acest pas de Crăciun, din câte am înțeles eu”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ștefan Ciuculescu:  „Nu, toate la timpul lor. Deocamdată nu.”

Ulterior, prezentatorul emisiunii „Bărbați vs Femei” a ținut să lămurească totul. Ștefan Ciuculescu spune că nu se simte încă în totalitate pregătit pentru căsătorie și nici pentru copii, dar acest lucru nu înseamnă că nu are planuri mari de viitor. 

Citeste si: Ana Porgras s-a despărțit de iubitul ei? Mesajul subtil pe care l-a făcut public fosta gimnastă: „M-ai lăsat, dar totuși nu uita...”

Ștefan Ciuculescu și Marina
Ștefan Ciuculescu și Marina[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici a fost înșelată de fostul iubit chiar de Crăciun!

Nu doar Ștefan Ciuculescu a făcut dezvăluiri picante în ultima ediție a emisiunii, ci și Bianca Comănici. Bruneta a fost provocată de către colegul ei de platou să povestească o amintire amuzantă din ziua de Crăciun, însă ea a ales cu totul alt subiect.

Chiar în ziua de Crăciun, când avea vârsta de 17 ani, Bianca Comănici și iubitul ei de atunci au pus capăt relației.

Ștefan Ciuculescu:  Care a fost cel mai haios Crăciun? Un Crăciun în care tu ai făcut o trăsnaie și părinții nu aveau cum să se supere.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Nicoletei Dragne nu îi este rușine cu trecutul ei! Ce a făcut în Anglia fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Bianca Comănici:  Părinții mei lucrau de sărbători, nu prea stăteam cu ei. Pot să îți zic o întâmplare, mai mare fiind, în jur de 17 ani. M-am pregătit pentru club. M-am aranjat frumos. Ce crezi că făceam eu de Crăciun? Sufeream după fostul meu prieten.

Puteam să urmăresc fiecare mișcare a lui, dacă se plimba, dacă asculta muzică, cu cine era. În Ajun trebuia să ne vedem, dar nu mi-a mai răspuns la telefon.

Mă duc în club, acolo cunosc o fată, o știam. I-am spus supărările mele legate de iubitul meu. L-am căutat, m-am uitat pe hartă și am văzut că nu mai e lângă mine, s-a dus la alt club.

După, iar a dispărut locația, se vedea un sat de lângă Tecuci. Îi dau mesaj, îl întreb dacă vrea să e întâlnim. El mi-a spus că nu e în oraș, dar pe locație îmi arăta că minte.

Am văzut exact unde mergea mașina. Îi spun prietenei respective că ne-am certat, că îl iubesc. Mi-a spus că se rezolvă, să stau liniștită. Când ajung acasă, la 4 dimineața, văd că dispare locația. Ceva mi s-a părut putred, de atunci n-a mai apărut. I-a spus fata, că ea după s-a combinat cu el. Nu vă spuneți secretele niciodată nimănui.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, oficial despărțiți! Ce a declarat tânărul: „Crede că mă duc și o înșel”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies