Ștefania își dorește o familie, chiar dacă are doar 19 ani. Ce mărturisiri i-a făcut lui Cosmin. „Eu cred că am trăit tot ce am vrut, toate chestiile posibile am cunoscut.”

Ștefania își dorește o familie, chiar dacă are doar 19 ani. Ce mărturisiri i-a făcut lui Cosmin. „Eu cred că am trăit tot ce am vrut, toate chestiile posibile am cunoscut.”
Ștefania își dorește o familie, chiar dacă are doar 19 ani. Ce mărturisiri i-a făcut lui Cosmin. „Eu cred că am trăit tot ce am vrut, toate chestiile posibile am cunoscut.”

Ștefania și Cosmin au avut o discuție despre viitorul lor împreună.

Ștefănia își dorește să-și întemeieze o familie, chiar dacă are doar 19 ani, iar aceasta a avut mai multe discuții cu Cosmin în care i-a explicat că nu își mai dorește să se distreze și că vrea să se axeze pe o familie alături de partenerul ei de viață.

Cosmin: O să îmi schimb mentalitatea și nu o să mai corespund eu cu tiparul de bărbat pe care îl vrei lângă tine.

Și eu am zis că am vorbit despre chestia asta și că mă vezi drept o persoană matură și stabilă pentru a-ți crea tu un viitor. El crede sau a făcut o ipoteză că eu poate peste 2-3 ani o să vreau o familie, iar tu poate o să vrei să te distrezi. Și am zis că eu nu o să o rețin. Vrei să te distrezi, distrează-te. Dar poate s-a referit acolo că o să mai vrei să cunoști alți băieți, să mai experimentezi anumite chestii.
 

Ștefania: Da, am avut discuția asta și ți-am zis că eu, chiar dacă sunt tânără, chiar îmi doresc să întemeiez ceva stabil, la 19 ani să îți întemeiezi o familie, dar eu cred că am trăit tot ce am vrut, toate chestiile posibile am cunoscut, oameni de toate felurile. Eu am început să mă duc în discoteci și să cunosc băieți de la 15 ani, m-am și săturat de viața asta de acum un an.

Vreau să mă pun să mă axez pe mine, pe viitorul meu. Înțelegi?

Cosmin: Da, înțeleg. Deci ai cunoscut foarte mulți băieți, caractere.

Ștefania: Da, caractere foarte multe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Câte relații a avut Ștefania până acum

Citește și: Giuly și Robert, trecut fără regrete. Cum vor cei doi să arate relația lor? „În momentul în care sufletul și mintea sunt pe aceeași direcție, atunci e ce trebuie.”

Ștefania și Cosmin

Citește și: Bianca, supărată că fetele nu l-au pupat pe obraz pe Bogdan de ziua lui! Ce spun Virginia și cu Giuly despre această situație: „Să ne fie rușine.”

Ștefania a cunoscut până la vârsta de 19 ani foarte multe tipare de băieți, astfel că s-a săturat și își dorește să cunoască omul cu care să-și urmeze viața de acum înainte.

Cosmin: Dar ca relație ai avut una, două?

Ștefania:   Una serioasă, serioasă și alte două care au durat foarte puțin. Una toxică.

Cosmin: Să nu lăsăm de interpretat că Ștefania a avut nu știu câte.

Ștefania: Nu. Am cunoscut foarte multe caractere.

Ștefania și Cosmin



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Bianca, supărată că fetele nu l-au pupat pe obraz pe Bogdan de ziua lui! Ce spun Virginia și cu Giuly despre această situație: „Să ne fie rușine.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies