Ștefania, iubita lui Speak, se confruntă din nou cu probleme! Vedeta a cerut ajutor pe Instagram: „Nu știu ce să fac. Cineva să mă ajute!”

Ștefania, iubita lui Speak, se confruntă din nou cu probleme
Ștefania, iubita lui Speak, se confruntă din nou cu probleme

Cristina Ștefania a cerut ajutorul fanilor din mediul online, asta după ce o bună perioadă s-a confruntat cu o serie de probleme ce o împiedică din a mai face față activităților zilnice. Ce a pățit iubita lui Speak?

Ștefania, partenera de viață a cunoscutului artist, se numără printre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Frumoasa brunetă este mereu activă pe Instagram, acolo unde nu ratează niciodată ocazia de a le povesti fanilor importante evenimente din viața ei. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, vedeta și-a speriat marea comunitate de fani după ce le-a dezvăluit că de o bună perioadă se confruntă cu probleme care o împiedică din a mai face lucrurile de zi cu zi.

Ce a pățit Ștefania?

Citeste si: Reacția Soranei Cîrstea, după ce Ion Ion Țiriac a avut un schimb de replici cu fosta soție: „Oamenii distrug lucruri minunate”

Ștefania, iubita lui Speak, se confruntă din nou cu probleme
Ștefania, iubita lui Speak, se confruntă din nou cu probleme[Sursa foto: Instagram]

Iubita lui Speak are probleme pe care nu știe cum să le rezolve!

De câteva zile bune, spune Ștefania, are probleme cărora nu le găsește sub nicio formă rezolvare.

Nu se referă la afecțiuni grave de sănătate, ci la faptul că nu reușește să se odihnească așa cum trebuie. Vedeta mărturisește că traversează o perioadă încărcată și stresantă, motiv pentru care nu poate dormi aproape deloc nopțile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu reușesc deloc, dar deloc să mă odihnesc cum trebuie.

Nu știu ce să fac, ce trucuri să mai folosesc. Nu adorm cum trebuie, nu ma trezesc cum trebuie. Stiu că motivul pentru ca nu adorm este că îmi vin in minte un miliard de ganduri. Chiar daca imi este somn și sunt obosită, nu pot.(...) Cineva sa ma ajute. Care sunt trucurile voastre pentru un somn normal atunci cand aveti o perioada agitata si stresantă?!”, a mărturisit Cristina Ștefania pe conturile ei personale de socializare.

Citeste si: Anca Ciota a avut probleme înainte de naștere! De ce a recurs vedeta la cezariană: „Bebele intra într-un fel de suferință fetală”

Ștefania, iubita lui Speak
Ștefania, iubita lui Speak[Sursa foto: Instagram]

Ce sfaturi a primit din partea fanilor?

Pentru faptul că este mereu activă în mediul online și nu ratează niciodată șansa de a le vorbi deschis fanilor, Ștefania a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori.

La rândul lor, aceștia i-au sărit în ajutor și au asaltat-o cu tot felul de mesaje, după ce au auzit cu ce probleme se confruntă de zile întregi.

Iubita lui Speak a primit mai multe recomandări, iar acum va trebui să le pună în aplicare pe rând pentru a-țși da seama care dintre ele dau cele mai bune rezultate.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Prin ce momente dificile a trecut Theo Rose înainte să devină celebră: „Am trăit doar cu 50 de lei”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies