Anca Ciota a avut probleme înainte de naștere! De ce a recurs vedeta la cezariană: „Bebele intra într-un fel de suferință fetală”

Anca Ciota a avut probleme înainte de naștere!
Anca Ciota a avut probleme înainte de naștere!

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a născut în urmă cu scurt timp! De ce a fost nevoită să recurgă la operația de cezariană?

Anca Ciota a devenit mamă pentru prima oară luni, pe data de 30 mai. Prezentatoarea de la Kanal D a născut un băiețel perfect sănătos, David Liam, și este în culmea fericirii. Înainte de naștere, însă, aceasta a trecut prin momente delicate, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la cezariană.

Citeste si: Dani Oțil este din nou tată? Ce anunț a făcut prezentatorul TV chiar în direct: „Ce pot face doi în casă…”

Anca Ciota a avut probleme înainte de naștere!
Anca Ciota a avut probleme înainte de naștere![Sursa foto: Instagram]

De ce nu a născut Anca Ciota natural?

Încă din timpul sarcinii a anunțat că vrea să nască natural, însă acest lucru nu a fost posibil. Anca Ciota a dezvăluit faptul că în ultima săptămână de sarcină s-a confruntat cu câteva probleme destul de grave și că bebelușul era prins în jurul cordonului ombilical. Chiar și așa, vedeta a încercat să nască natural deoarece, după cum spune ea, începuse să aibă contracții puternice.

Așadar, prezentatoarea de la Kanal D a decis, împreună cu medicul ei, să recurgă la cezariană, asta pentru că bebelușul intrase deja într-o suferință fetală.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Sunt bine, am trecut cu bine prima noapte. Am reușit să mă odihnesc câteva ore. Astăzi am făcut și primii pași, pentru că am făcut cezariană.

Nu am reușit să nasc natural, așa cum îmi propusesem și cum mi-am dorit încă de la bun început.

Am forțat-o până în ultima clipă și doamna doctor mi-a recomandat, conform stării mele, să facem cezariană încă de săptămâna trecută. Eu am tras cu dinții până s-a putut.

Am fost zilnic monitorizată, zilnic am făcut ecograf, până în momentul în care a reieșit clar că bebelușul nu se mai simte bine acolo, în burtică.

Nu mai aveam suficient lichid, era prins cu cordonul (n.r. ombilical). El s-a născut exact la termen. Încă de la început data estimată a fost 30 mai și mă bucura faptul că fix în noaptea de duminică spre luni au început contracțiile, erau regulate, cam la 7 minute.
Am zis: 'Mamă, gata, poate se întâmplă și cumva reușesc să intru în travaliu și să facem pe cale naturală nașterea.

Am ajuns luni dimineață la spital, dar după ce mi-au făcut toate controalele, după o noapte de contracții regulate, nu era niciun semn că aș putea să nasc natural. Bebele intra într-un fel de suferință fetală și atunci decizia clară a fost cezariana”, a povestit Anca Ciota, pe rețelele de socializare.

Citeste si: Reacția Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a spus că l-a înșelat cu Dan Alexa: „Depășește limita bunului simț!”

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Anca Ciota a născut!
Anca Ciota a născut![Sursa foto: Instagram]

Anca Ciota, primele declarații după naștere: „Doarme ca un îngeraș”

Prezentatoarea de la Kanal D și soțul ei, Phelipe, sunt în culmea fericirii acum că au devenit părinți pentru prima dată. Vedeta a fost foarte emoționantă când l-a văzut pe băiețel și mulțumește divinității pentru minunea pe care a primit-o.

„După o noapte albă, cu contracții, am ajuns la 7 dimineața la clinică, iar în jur de 12:30 s-a născut David Liam.

Este absolut perfect: este cuminte, papă lăptic și doarme ca un îngeraș! Ne uităm la el și nu ne vine să credem ce minune am primit de la Dumnezeu”, a scris Anca Ciota pe Instagram, imediat după naștere.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies