Steliana Sima, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum arată cântăreața de muzică populară în costum de baie, la 58 de ani!

Steliana Sima, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum arată cântăreața de muzică populară în costum de baie, la 58 de ani!
Steliana Sima, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum arată cântăreața de muzică populară în costum de baie, la 58 de ani!

Steliana Sima a postat o serie de fotografii din vacanță, acolo unde se bucură de soare și plajă, vedeta arătând impecabil în costum de baie.

Steliana Sima este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, care de-a lungul timpului a reușit să obțină simpatia publicului prin talentul său muzical și prin felul său de a fi.

Astfel, după un sezon plin de evenimente, interpreta de muzică populară se bucură în sfârșit de o vacanță bine meritată.

Vedeta muzicii populare din Oltenia a plecat într-o vacanță departe de România, optând pentru o destinație de lux, unde se bucură din plin de mare, soare și plajă alături de mai mulți prieteni apropiați.

Cum arată Steliana Sima în costum de baie la 58 de ani

Citește și: „Vine la petreceri cu zece oameni, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni.” Cât cere Georgiana Lobonț pentru o nuntă? Suma impresionantă cu multe zerouri!

Steliana Sima, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum arată cântăreața de muzică populară în costum de baie la 58 de ani!

Steliana Sima, în vârstă de 58 de ani, a reușit de-a lungul timpului să atragă toate privirile cu fiecare apariție a sa în spațiul public.

Chiar dacă de obicei apare în costum popular pe care îl poartă cu cea mai mare mândrie, se poate observa cu ochiul liber faptul că vedeta este foarte atentă la ceea ce mănâncă, având o siluetă de invidiat la cei 58 de ani ai săi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De data aceasta, însă, interpreta de muzică populară și-a luat fanii prin surprindere atunci când a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare în costum de

baie.

Vacanță cu mult soare, mare, prieteni, locuri și experiențe noi. ”, a scris Steliana Sima în dreptul postării sale de pe Facebook.

Cu toate acestea, chiar dacă a decis să împărtășească cu fanii săi din mediul online câteva momente din vacanța sa, Steliana Sima a păstrat decența, astfel încât, costumul de baie roz pe care-l purta a decis să îl acopere cu o eșarfă crem.

Chiar și așa, fotografiile cu interpreta de muzică populară în vacanță au stârnit numeroase reacții în mediul online, iar fanii săi s-au grăbit să îi adreseze urări de bine, fiind plăcut surprinși de modul în care arată Steliana Sima la cei 58 de ani ai săi.

Steliana Sima, secretul unei siluete de invidiat

Citește și: „Drumul pe care a plecat este fără întoarcere și pentru fiecare dintre noi este inevitabil.” Steliana Sima, sfâșiată de durere după moartea bunicii

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Steliana Sima, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum arată cântăreața de muzică populară în costum de baie la 58 de ani!

În cadrul unei emisiuni TV, Steliana Sima a povestit despre cum reușește să se mențină în formă odată cu trecerea timpului. Vedeta pune foarte mare preț pe imaginea pe care o afișează în fața publicului, astfel încât se asigură că totul este impecabil. 

Interpreta de muzică populară apelează la un tip de masaj pentru a scăpa de celulită, care, potrivit spuselor sale, poate fi destul de dureros. 

„Dincolo de faptul că sunt femeie, sunt și artist. Nu aparțin doar familiei, ci aparțin și publicului. Datoria morală a fiecărui artist este că încânte și ochiul celui care ascultă. Fac masaj cu bambus și cu ventuză. Ajută foarte mult ventuza la celulită. Dar, atenție, cine știe să facă acest masaj că altfel leșini de durere. Eu nu am avut o vânătaie nici măcar la prima ședință.

Sunt 6 sticluțe cu un cocktail care se aplică după terapia de radiofrecvență. Cocktailul ăsta se pune într-un recipient mic și vine cu oxigenul hiperbaric și merge în profunzime, lucrează colagenul”, a explicat Steliana Sima la TV.  



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Soția este ocupată cu filmatul. Pe ea nu am văzut-o să facă ceva prin casă!” Cristina Șișcanu a fost judecată dur de către internauți, după ce a postat un clip video

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies