Stii care sunt beneficiile pentru frumusete ale cafelei ?  Uite in ce fel te mai poate ajuta cofeina

Stii care sunt beneficiile pentru frumusete ale cafelei ?  Uite in ce fel te mai poate ajuta cofeina
Stii care sunt beneficiile pentru frumusete ale cafelei ?  Uite in ce fel te mai poate ajuta cofeina

Crezi ca nu ai putea iubi mai mult cafeaua decat o faci deja?

Ei bine, aceasta este benefica si pentru frumusete. Uite cum mai poate fi ea valorificata.

Fata- continand antioxidanti, cafeaua poate lupta cu imbatranirea pielii prin eliminarea toxinelor si te poate proteja impotriva radicalilor liberi de la poluare sau fumul de tigara.

Uite ce preparat poti face: amesteca 2 linguri de cafea proaspat macinata cu 2 linguri de pudra de cacao, 3 linguri de lapte integral, si 1 lingura de miere.

Aplica un strat subtire din acest amestec pe fata ta. Lasa sa stea timp de aproximativ 15 minute, apoi sterge cu un prosop cald.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Par- cofeina iti poate face parul sa aiba un aspect neted si matasos. Masarea scalpului cu cafea poate stimula foliculii de par pentru a accelera cresterea.


Uite ce preparat poti face: Fierbe o oală de cafea tare, apoi adauga o jumatate de cana de apa. Lasa sa se raceasca pana devine calduta. Se toarna lichidul pe par si scalp, apoi infasoara parul intr-un prosop. Lasa sa actioneze timp de 20 minute, apoi spala cu apa calda.

Corp- Dupa cum probabil stii din experienta, cafeaua este un diuretic.

Asa ca daca daca aplici pe piele o crema cu continut de cofeina, aceasta poate trage lichidul departe de celulele adipoase micsorandu-le in dimensiune si minimizand temporar si aspectul de celulita.

Uite ce preparat poti face: Se amesteca impreuna 1 ceasca de zat de cafea cu 1/2 ceasca de zahar alb sau brun si 1 cana de ulei de nuca de cocos. Dupa dus, pe pielea umeda fa-ti un masaj scrub timp de un minut pentru fiecare zona, apoi clateste cu apa calduta.


Sursa: www.health.com



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies