Stilul de viață pe care l-a adoptat Dana Sota și cum reușește să se ridice în fața obstacolelor vieții. “S-a întâmplat de foarte multe ori să fim tăvăliți.”

Stilul de viață pe care l-a adoptat Dana Sota și cum reușește să se ridice în fața obstacolelor vieții. “S-a întâmplat de foarte multe ori să fim tăvăliți.”
Stilul de viață pe care l-a adoptat Dana Sota și cum reușește să se ridice în fața obstacolelor vieții. “S-a întâmplat de foarte multe ori să fim tăvăliți.”

Dana Sota a vorbit despre stilul personal și cum reușește de fiecare dată să treacă peste obstacole.

Dana Sota, una dintre cele mai admirate femei din România, specialistă în beauty, a reușit să-și clădească o carieră de succes în acest domeniu. Reușește să arate impecabil de fiecare dată, iar vârsta se pare că este doar un număr în cazul ei. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Dana Sota a vorbit despre stilul de viață pe care l-a adoptat de o lungă perioadă de timp  și despre care spune că nu s-ar putea potrivi tuturor persoanelor.

Aceasta a mâncat întotdeauna doar două mese pe zi și face sport de mai bine de 30 de ani, fiind probabil secretele care o duc să arate de invidiat, după cum spune ea.  “Mi-a făcut un stil de viață propriu și personal care mi se potrivește, dar nu neapărat se potrivește tuturor. Eu mănânc întotdeauna de două ori pe zi, niciodată nu am mâncat mai mult, doar două mese principale.
Am făcut sport de vreo 30 de ani, deci probabil astea sunt. Mama era mai plinuță, tata era mai sportiv. Nu e vorba de genă. Ajută, dar nu e totul.”,
a povestit Dana Sota.

Dana Sota, despre obstacolele vieții

Citește și: Ce spune Dana Sota despre căsătorie și care este în prezent relația cu fostul soț. „Toate despărțirile dor și trebuie să le onorezi în sensul acesta.”

Dana Sota
Dana Sota[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Dezvoltarea stilului personal: Sfaturi pentru a-ți defini unicitatea prin vestimentație

Dana Sota  a vorbit și despre obstacolele vieții și loviturile pe care aceasta ți le poate da, deoarece s-a întâmplat de foarte multe ori ca chiar și ea să fie pusă la pământ de viață și să fie nevoită să o ia de la 0.

Spune că în astfel de situații nu există o altă soluție decât să te ridici, să-ți dai o resetare și să o iei de la capăt.  “Când simți că ai ajuns la un plafon, că simți tu, că ți-l dă viața pentru că nu ai încotro, pentru că s-a întâmplat de foarte multe ori să fim tăvăliți și să trebuiască s-o luăm de la început, nu avem variante. Atunci da, trebuie să te ridici, poate e greu, dar trebuie să o faci și să mergi mai departe.
În general să dai reset și când ți-e bine, să schimbi.”
, a mai spus Dana Sota.

Dana Sota
Dana Sota[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce spune Dana Sota despre căsătorie și care este în prezent relația cu fostul soț. „Toate despărțirile dor și trebuie să le onorezi în sensul acesta.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies