Stilul impecabil al femeilor elegante. Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători

Stilul impecabil al femeilor elegante. Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători
Stilul impecabil al femeilor elegante. Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători

O femeie elegantă rămâne elegantă indiferent de locul în care ajunge. Însă știați care sunt alegerile complet interzise deținute atunci când vine vorba despre evenimente festive?

Aflați în rândurile următoare care sunt cele 10 alegeri vestimentare, pe care cu siguranță nu ar trebui să le faceți atunci când vine vorba despre perioada sărbătorilor. In plus, descoperiți și cu ce le puteți înlocui pentru a face totuși o impresie bună.

10. Ținute prea decoltate, purtate la evenimentele în familie

Pe locul 10 se află ținutele mult prea decoltate, care sunt purtate chiar la evenimentele în familie.

Se pare că la o astfel de ocazie nu se poartă niciodată ceva mult prea sexy, în special la adunările de familie. Imaginați-vă doar că vizitați, socrii, bunicii sau multe persoane care fac parte din generația mai în vârstă. Astfel, dacă vei apela la o ținută mult prea decoltată în acest caz, vei lăsa o senzație destul de incomodă față de cei din jurul tău, dat fiind faptul că arăți mult prea multă piele purtând o astfel de ținută, iar întreaga atmosferă va fi foarte inconfortabilă, în special pentru persoanele care fac parte din această generație.
Vei simți că oamenii se comportă urât în jurul tău, pentru că nu știu cu adevărat cum să se comporte. În această categorie intră în general hainele care au un decolteu greu, adânc sau sunt foarte scurte și strâmte. Pur și simplu nu este potrivit.

Citește și: De ce trebuie să purtăm lenjerie intimă roșie în noaptea de Revelion

o tinuta simpla si eleganta
Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători[Sursa foto: freepik]

Citește și: De unde poți închiria rochia pentru Revelion. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar

9. Rochiile cu paiete sau prea mult sclipici

Pe locul 9 se află rochiile cu paiete sau prea mult sclipici. Bineînțeles că există și excepții de la acest aspect, unele fiind cu adevărat drăguțe, altele de modă veche. Astfel, cel mai bine ar fi să le eviți, în special pe cele care sunt făcute din tăieturi ieftine, materiale ieftine, prea strălucitoare sau cu o combinație de țesături care arată foarte

ieftin împreună. Este cunoscut deja faptul că în perioada sărbătorilor, există nenumărate persoane care apelează la rochiile cu sclipici, care sunt făcute doar din sclipici sau paiete. Cu toate acestea, nu vei face nimic altceva decât să porți exact ce poartă toată lumea și găsești în fiecare magazin. Prin urmare, cel mai bine ar fi să stai departe de aceste rochii sau să le porți cu o altă ocazie.

Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători[Sursa foto: freepik]

8. Puloverul specific de Crăciun

Pe locul 8 se află puloverul specific de Crăciun. Dacă îți dorești să îți păstrezi eleganța, cu siguranță nu ar trebui să porți niciodată acel pulover specific de Crăciun. Poate că va părea destul de distractiv să-l porți în momentele în care te afli cu prietenii tăi sau cu familia însă cu toate acestea devine destul de demodat, fiind purtat în fiecare an, de Crăciun.

Dacă vei alege să-l porți, nu vei face nimic altceva decât să alegi un articol vestimentar foarte demodat, care poate fi totodată și masculin, deloc elegant, ci mai degrabă sport.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători[Sursa foto: freepik]

7. Rochii de vară, purtate iarna

Pe locul 7 se află rochiile de vară, care sunt bineînțeles purtate iarna. Nu este deloc potrivit să apelezi la o rochie de vară pe care să o

porți ca rochie pentru o petrecere, dat fiind faptul că temperatura de afară este complet diferită de cea din interior, iar bineînțeles că modelul rochiilor de vară diferă extrem de mult de cele purtate iarna, acestea fiind mult prea colorate, având nenumărate texturi și țesături care sunt bineînțeles potrivite pentru sezonul călduros, și nu cel friguros. Bineînțeles că poți să te oprești la rochiile fără mâneci în cazul în care îți dorești să porți o astfel de rochie, însă cu toate acestea ar trebui ca materialul să fie unul mai gros astfel încât să se potrivească cu anotimpul în vigoare.

Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători[Sursa foto: freepik]

6. Rochii de adolescente, tip cupcake

Pe locul 6 se află rochiile de adolescente, de tip cupcake. Cu siguranță doamnele elegante nu ar apela niciodată la un astfel de tip de rochie, dat fiind faptul că în special este văzută ca fiind deloc feminină, ci mai degrabă potrivită pentru o adolescentă care alege să o poarte la un bal. Bineînțeles că la acea vârstă nu este absolut nicio problemă să purtăm astfel de rochii, însă odată cu înaintarea în vârstă ar trebui să purtăm hainele potrivite pentru noi, iar acest tip de rochie nu se află printre acestea. În ciuda faptului că pot părea rochii elegante și potrivite, pentru a ne afla în centrul atenției, cu siguranță și dacă o vom face, nu vom fi în sensul plăcut al cuvântului, nefiind ceea ce ne dorim de fapt.

Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători[Sursa foto: freepik]

5. Rochii mulate, decoltate și negre

Pe locul 5 se află rochiile mulate, decoltate și negre. Știm cu toții că micuța rochie neagră este un clasic în garderoba tuturor, mai ales dacă îți place un stil mai elegant și mai feminin. Cu toate aceste, acest tip de rochie arată incredibil de ieftin, simplu și plictisitor, în special dat fiind faptul că este mult prea scurtă și mult prea simplă, nu există detalii, nu are niciun design. Așadar, acesta este un exemplu care pur și simplu nu funcționează, în special într-o astfel de perioadă.

Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători[Sursa foto: freepik]

4. Rochii cu tăietura prea mare

Pe locul 4 se află rochiile cu tăietura mult prea mare. Aici este vorba în special de rochiile care au o ruptură mult prea mare în zona picioarelor sau chiar 2 în unele cazuri. Această rochie este destul de riscantă, în special în momentul în care mai vine câte o rafală de vânt, iar automat eleganța se va pierde pe drum. Bineînțeles că există nenumărate modele care au o despicătură, cea care se termină puțin mai jos de încheietura efectivă a piciorului, la care nu riști absolut nimic, în comparație cu restul. De asemenea, în ciuda faptului că vei putea crede că eleganța domină, pot exista momente în care vei participa la evenimente și te vei simți chiar destul de inconfortabil într-o astfel de situație, fiind mereu cu ochii pe rochie. Prin urmare, cu siguranță nu doriți să purtați ceva care v-ar pune într-o lumină proastă, dimpotrivă, așa că ar trebui să evitați acest tip de rochie astfel încât să vă puteți relaxa toată noaptea la respectivul eveniment și să nu stați cu grija acesteia.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

tinute interzise de sarbatori
Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători[Sursa foto: freepik]

3. Rochii cu imprimeu jacquard

Pe locul 3 se află rochiile cu imprimeu jacquard. Cu alte cuvinte, aici este vorba despre rochiile care au un imprimeu floral, însa rochia este dintr-un anumit material, iar imprimeul cu flori este deseori dintr-un material de catifea. De fiecare dată când se aleg astfel de rochii, acestea nu arată absolut deloc scump, dimpotrivă, iar deseori nici măcar nu sunt atât de elegante precum avem impresia. Cu toate acestea, o problemă este legată de faptul că acest imprimeu este cu adevărat popular, în special în perioada sărbătorilor, în fiecare an. Odată ce vei îmbrăca o astfel de rochie, vei arăta extrem de costumată, poate chiar că porți o perdea, atât de învechit este acest imprimeu în sine. Bineînțeles că există și excepții, însă cu toate acestea nu ar trebui să abordați o astfel de ținută.

tinute de iesit la restaurant
Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători[Sursa foto: freepik]

2. Rochie din catifea, roșie sau verde

Pe locul 2 se află rochia din catifea, fie roșie sau verde. Acest tip de rochie se evită în special în perioada crăciunului, pentru că nu vei face nimic altceva decât să arăți ca un pom de Crăciun sau fie ca moș Crăciun. Acesta este și motivul pentru care catifeaua roșie este deosebit de periculoasă să fie purtată într-o astfel de perioadă pentru că vei arăta exact ca moș Crăciun, acesta purtând de asemenea o jachetă roșie din catifea. Prin urmare, se recomandă să nu purtați aceste culori într-o astfel de perioadă ci să le excludeți total.

Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători[Sursa foto: freepik]

1. Ținute obișnuite

Pe locul unu se află ținutele obișnuite. Este cunoscut deja faptul că la un astfel de eveniment nu trebuie să ne îmbrăcăm ca și cum am ieșit în oraș, ci în concordanță cu petrecerea sau evenimentul la care participăm. Trebuie să conștientizăm faptul că trebuie să facem un efort iar acest aspect să se și vadă în fața celor din jur, astfel încât să ne simțim și confortabile în articolele vestimentare purtate, dar totodată nici să apelăm la unele care să ne distrugă întreaga dispoziție. Așa că ar trebui să îți dai interesul din plin atunci când vine vorba despre astfel de ocazii speciale, și să te simți în largul tău, dar totodată să nu uiți să-ți păstrezi și eleganța.

stil impecabil femei
Cele 10 alegeri de ținute interzise de sărbători[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Descoperă eleganța culorilor. Ghidul combinării perfecte a nuanțelor în garderoba ta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies