„Ştiţi ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar.” Mihai Pascu, primele declarații după ce fiul său, Vlad Pascu, a produs dezastrul din stațiunea 2 Mai

„Ştiţi ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar.” Mihai Pascu, primele declarații după ce fiul său, Vlad Pascu,  a produs dezastrul din stațiunea 2 Mai
„Ştiţi ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar.” Mihai Pascu, primele declarații după ce fiul său, Vlad Pascu, a produs dezastrul din stațiunea 2 Mai

Mihai Pascu a făcut primele declarații de când fiul său se află în arest, după ce a accidentat mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai.

În urmă cu câteva săptămâni, Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani, care provine dintr-o familie cu o situație financiară înstărită, a accidentat mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai, după ce s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise.

Ulterior, acesta a părăsit locul faptei, iar familiile celor doi tineri care și-au găsit sfârșitul striviți de mașina lui Vlad Pascu vor fi nevoiți să trăiască tot restul vieții cu această durere din suflet.

Mihai Pascu, primele declarații după ce fiul său, Vlad Pascu, a accidentat mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai
Vlad Pascu [Sursa foto: wowbiz]

În momentul de față, Vlad Pasu și mama sa, Miruna Pascu, se află în spatele gratiilor, în arest preventiv, iar pe numele lui Mihai Pascu, tatăl acestuia s-au deschis numeroase dosare de cercetare penală.

Ce a spus Mihai Pascu despre tragedia provocată de fiul său

Citește și: „Asta ne-a mai rămas. Mă culc cu el în gând, mă trezesc cu el. Când mă culc îl văd.” Un preot a susținut o slujbă, în locul în care Sebi a trecut la cele sfinte

Mihai Pascu, primele declarații după ce fiul său, Vlad Pascu, a accidentat mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai
Vlad Pascu[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Încă de când Vlad Pascu a dat dovadă de teribilism la volan și a ajuns să ia viața a doi tineri nevinovați, Mihai Pascu a avut numeroase apariții controversate în fața camerelor, sfidând autoritățile prin zâmbetul său și având parte de un comportament agresiv față de jurnaliști.

Acum, acesta a vorbit pentru prima dată despre cazul în care este implicat fiul său, spunând că este un adevărat dezastru pentru familia sa.

Este un dezastru pentru noi. Ce pot să spun, este un dezastru pentru noi toţi, nu numai pentru mine. Mă pun de cele mai multe ori şi, sigur, nu pot schimba scaunul cu părinţii aceia. Am trei copii, ştiu ce înseamnă asta.

(...) Acest copil a greşit, a greşit foarte mult.

(...) Eu când am venit în România am venit pentru să ne facem o lucrare stomatologică la Constanţa, fix pentru 2 zile am avut bilet de avion, iar presiunea, deci care a fost vizavi de mine, pe familia mea, a fost foarte mare. Îmi cer scuze că nu sunt coerent, presiunile sunt foarte, foarte mari. Vlad, fiul meu, pe care nu l-am văzut de două luni de zile, când am venit în ţară, am venit să-l văd.

”, a declarat Mihai Pascu, potrivit observatornews.ro.

Mihai Pascu a vorbit despre muniția găsită în casă

Citește și: „Încearcă să contureze un copil care pur și simplu a scăpat de sub control.” Miruna Pascu a făcut declarații șocante. Ce se poate întâmpla cu fiul femeii, după ce aceasta a declarat că a agresat-o

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mihai Pascu, primele declarații după ce fiul său, Vlad Pascu, a accidentat mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai
Mihai Pascu[Sursa foto: wowbiz]

În urma evenimentului care a șocat o țară întreagă, oamenii legii au făcut numeroase controale în imobilele deținute de familia Pascu. În casa lui Mihai Pascu a fost găsită muniție, iar acum bărbatul se află sub control judiciar. Tatăl lui Vlad Pascu a vorbit despre acest eveniment.

„Am fost vânător 20 de ani şi acum să vă spun, am uitat cifru de la un seif în care ţineam armele(...)

N-am putut să îl mai deschid(...) Ca urmare, răspund acum pentru acea muniţie care era într-o sacoşă de cârpă şi pe care nu am văzut-o atunci când am predat armele, arme pe care le-am predat din cauza faptului că la 5 ani de zile eu trebuia să mă duc ca să fac acea verificare(...) Drept urmare, răspund pentru faptele mele, vizavi de această...nici nu ştiu cum s-o numesc... greşeală. Poate că e prea puţin spus.", a mai declarat Mihai Pascu.

În ceea ce privește situația financiară a fiului său, Mihai Pascu susține că tânărul în vârstă de 19 ani nu a avut foarte mulți bani la dispoziție. El a precizat că are zece firme, dar șase dintre ele sunt nefuncționale.

O să sune foarte prost, ştiţi că toată lumea se aşteaptă să dau nişte răspunsuri acelea de multimilionar da, şi o să fac o glumă. Ştiţi ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar !”, a mai afirmat Mihai Pascu, potrivit sursei mai sus meționate.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Vocea lui Theo Rose e incomparabil mai bună decât cea a Irinei Rimes. Au băgat-o prin jurii ca să se afirme.” Gheorghe Turda intervine în scandalul momentului dintre Theo Rose și Irina Rimes

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies