„Stomacul meu este acum cât o minge de tenis. Acum avem loc în pat.” Leonard Miron, de nerecunoscut! Prezentatorul TV a slăbit 34 de kilograme

„Stomacul meu este acum cât o minge de tenis. Acum avem loc în pat.” Leonard Miron, de nerecunoscut! Prezentatorul TV a slăbit 34 de kilograme
„Stomacul meu este acum cât o minge de tenis. Acum avem loc în pat.” Leonard Miron, de nerecunoscut! Prezentatorul TV a slăbit 34 de kilograme

Leonard Miron a apelat la intervenția de micșorare a stomacului, în urma căreia a slăbit 34 de kilograme.

Leonard Miron, în vârstă de 54 de ani, arată într-o formă de invidiat. Fostul prezentator TV s-a confruntat mulți ani cu kilogramele în plus, iar acum a reușit să scape de 34 de kilograme, după ce a apelat la o intervenție de micșorare a stomacului.

Invitat în cadrul unei emisiuni, jurnalistul a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a luat decizia de a-și micșora stomacul și cum se simte în momentul de față.

Leonard Miron ajunsese la o greutate îngrijorătoare

Citește și: Leonard Miron face mărturisiri despre relația cu iubitul Miguel. “Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să anulăm tot.”

 Leonard Miron, de nerecunoscut! Prezentatorul TV a slăbit 34 de kilograme, după ce și-a micșorat stomacul
Leonard Miron[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Leonard Miron, cu ochii în lacrimi! "După ce mama s-a prăpădit, un ziar a scris: "Este pedeapsa Lui Dumnezeu că este homosexual!”

Fostul prezentator TV a ales să facă această schimbare în viața sa atât din punct de vedere al aspectului său fizic, cât și al sănătății. Acesta avea probleme cu inima, iar greutatea sa nu era deloc una adecvată. Astfel, la insistențele iubitului său, Leonard Miron a decis să facă o schimbare în viața sa și s-a operat la o clinică din Turcia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Eu sunt un tip foarte asumat. Dacă mă întrebi ceva, eu nu o să o dau niciodată cotită. Să mă apuc să pun postări că am băut apă miraculoasă sau am respirat aer din pungă și am slăbit? Nu! În martie ajunsesem la 110 kilograme, ceea ce la vârsta și înălțimea mea… Eu am 1.75 metri. Am zis că trebuie să facă ceva. Am avut și preinfarcturi în timpul pandemiei.

A fost o chestie și de vanitate, evident. Când te duci să îți iei haine și vezi că nici măcar XXXL nu te mai încap… Mi-a zis Miguel: «Fă ceva, pentru că nu mai ai cu ce să te îmbraci ».

Pentru că eu nu sunt disciplinat… Eu am canalul meu de YouTube dedicat hotelurilor, vaselor de croazieră, zborurilor cu avioane și filmam un video, iar când l-am montat am auzit cum gâfâiam.

Am zis că dacă am ajuns să gâfâi mergând 10 pași… Eu cu sala, cu sportul nu sunt. M-am întors acasă și am zis că trebuie să fac operație .”, a declarat Leonard Miron.

Cum se menține Leonard Miron, după operația de micșorare a stomacului

 Leonard Miron, de nerecunoscut! Prezentatorul TV a slăbit 34 de kilograme, după ce și-a micșorat stomacul
Leonard Miron[Sursa foto: Facebook]

Vedeta de televiziune a ajuns la greutatea de 77 de kilograme, ceea ce îl face să fie de nerecunoscut.

Leonard Miron a declarat că recuperarea a fost una ușoară, iar acum respectă niște reguli stricte, care îl fac să slăbească în continuare. Din păcate, însă, această operație i-a afectat părul, iar acum Leonard Miron este nevoit să se radă în cap.

 „ Pe 17 mai, atunci când m-au cântărit înainte de operație aveam 111 kg, iar acum am 77 de kilograme. Nu e greu să te menții, dacă respecți niște reguli.

Stomacul este un mușchi, iar în momentul în care îl forțezi el se va întinde iar. Eu, de exemplu, nu am mai mâncat până acum paste și orez. Stomacul meu este acum cât o minge de tenis. Din păcate, eu nu mai am voie să beau băuturi acidulate. În rest mănânc orice. A fost o chestie pe care am vrut să o fac și m-am recuperat foarte repede. Acum sunt în perioada în care îmi cade părul. La sfârșitul lui noiembrie intru în concediu și o să mă rad pe cap .”, a mai spus Leonard Miron.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Leonard Miron, mai fericit ca niciodată după ce a slăbit 34 de kilograme

 Leonard Miron, de nerecunoscut! Prezentatorul TV a slăbit 34 de kilograme, după ce și-a micșorat stomacul
Leonard Miron și iubitul său, Miguel [Sursa foto: Facebook]

Leonard Miron a povestit că atunci când obișnuia să plece în vacanță cu iubitul său, ei erau nevoiți să ia două camere de hotel, pentru că el sforăia foarte tare, iar Miguel nu se putea odihni.

Acum avem loc în pat. Sunt puțin supărat pe Miguel, pentru că a spus că nu vrea să ajungem pe plajă și să arătăm ca Lady Diana și Sarah Ferguson. El e foarte disciplinat, pentru că face sport și mănâncă mai puțin .”, a mai spus prezentatorul TV.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Nu am fost niciodată un întreținut. Nu am cerut vreodată vreunei femei un ban. Nu vreau să fiu bogat.” Tavi Clonda a reacționat, după ce a fost criticat că este întreținut de către soția sa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies