„Sunt într-o relație de două luni”. Jador, primele detalii despre noua iubită

„Sunt într-o relație de două luni”. Jador, primele detalii despre noua iubită
„Sunt într-o relație de două luni”. Jador, primele detalii despre noua iubită

Jador a oferit primele declarații despre noua parteneră de viață! De unde este fata de care s-a îndrăgostit iremediabil?

Jador este foarte cunoscut publicului larg și atrage, în special, atenția multor doamne și domnișoare. Toate speră să intre la sufletul celebrului cântăreț de manele, însă un lucru nu știu: acela că se află deja într-o relație.

Cântărețul a ținut secret acest lucru timp de două luni, căci abia acum a recunoscut ce se întâmplă cu adevărat în viața lui amoroasă.

Citeste si: „E artist și tu lăutar”. Jador și-a spus părerea despre Smiley. Cum îl consideră manelistul pe iubitul Ginei Pistol

Jador, primele detalii despre noua iubită
Jador, primele detalii despre noua iubită[Sursa foto: Instagram]

Jador iubește în mare secret!

Prezent la un eveniment recent, artistul a declarat că se află într-o relație de aproape două luni, iar despre partenera lui are doar cuvinte de laudă. Domnișoara misterioasă este descrisă de solist ca fiind foarte frumoasă, însă nu a dorit să-i dezvăluie numele sau țara de unde vine, căci se pare că nu este româncă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Jador a spus că a cunoscut-o în timp ce se afla în turnee prin Europa și mai mult ca sigur a fost vorba despre dragoste la prima vedere.

„Sunt într-o relație de două luni cu o fată. Îmi place de ea. Are ce trebuie! Este drăguță, așa cum îmi place mie. E frumoasă...

Nu o sprijin financiar! Așa de prost mă vede pe mine lumea? Să îmi mănânce mie cașcavalul? Mai fac câte un cadou frumos, dar nu scump.

Un parfum la câteva milioane, nu mii de euro. Nu este din București, nu este româncă. Nu vreau să mai spun nimic”, a spus Jador, potrivit Xtra Night Show.

Citeste si: „Îmi place să greșesc”. Jador, indecis între fosta și actuala iubită

Jador, indecis între fosta și actuala iubită

Jador, primele detalii despre noua iubită
Jador, primele detalii despre noua iubită[Sursa foto: Instagram]

Celebrul cântăreț a dezvăluit recent faptul că încă ține legătura cu fosta sa parteneră de viață și chiar îi spune că o iubește, însă el se află într-o relație cu altă domnișoară.

Manelistul afirmă că iubește păcatul, semn că nu intenționează să își facă o relație serioasă, ci să trăiască mai palpitant.
De asemenea, Jador a citit câteva replici din conversațiile cu fosta parteneră în fața tuturor, fără să ascundă faptul că se află într-o relație cu o altă femeie.

Mai mult, artistul îi reproșează fostei că nu l-a iubit așa cum o face actuala.

„Suntem oameni, greșim. Și îmi place să greșesc. Ah, ce iubesc păcatul!”, a spus Jador, după ce a arătat mesajele în care îi făcea declarații de dragoste fostei iubite.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies