„Sunt mai fericită ca niciodată.” Andreea Bălan și noul său partener s-au afișat pentru prima dată. Ce fotografie a publicat artista pe rețelele de socializare

„Sunt mai fericită ca niciodată.” Andreea Bălan și noul său partener s-au afișat pentru prima dată. Ce fotografie a publicat artista pe rețelele de socializare
„Sunt mai fericită ca niciodată.” Andreea Bălan și noul său partener s-au afișat pentru prima dată. Ce fotografie a publicat artista pe rețelele de socializare

Andreea Bălan trăiește o iubire plină de fericire. Artista a reușit să uite de toate suferințele prin care a trecut în dragoste și a oficializat relația cu noul ei iubit, tenismenul Victor Cornea. Chiar dacă bărbatul este cu 9 ani mai tânăr decât Andreea, diferența de vârstă nu reprezintă o barieră în legătura lor amoroasă.

Artista a împlinit 39 de ani astăzi, iar cu această ocazie le-a arătat celor de acasă o imagine cu ea și noul său partener.

Citește și: „Felicitări.” Andreea Bălan și Jador au mers împreună în Belgia. Cum au reacționat internauții

 Andreea Bălan și noul său partener s-au afișat pentru prima dată

După mai multe dezamăgiri în viața amoroasă, Andreea Bălan a regăsit fericirea! După ce a apărut pe Instagram purtând bluza lui Victor Cornea, astăzi cântăreața își sărbătorește ziua de naștere și a împărtășit

primele fotografii cu ea și noul ei partener.

Pe pagina sa de Instagram, artista a publicat câteva fotografii în care se îmbrățișează cu tânărul Victor și radiază de fericire. În postarea sa, vedeta a inclus și un mesaj în care a exprimat că trăiește în iubire și este iubită în aceeași măsură. De asemenea, Andreea a mărturisit că se simte mai fericită ca niciodată alături de sufletul său pereche.

„Azi, de ziua mea, vreau sa împărtășesc cu voi, dragilor, ca iubesc, sunt iubita si sunt mai fericita ca niciodata. @victorcornea 🥇 ”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa personală de Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan, nu este mai puțin expresiv atunci când vine vorba despre sentimentele sale față de ea.

El a reacționat imediat la postarea tandră a partenerei sale și i-a transmis urări de "La mulți ani".

„La multi ani fericiți, iubito! ✨❤️ ”, i -a comentat Victor Cornea iubitei sale la postarea de pe Instagram.

Ce a declarat Andreea Bălan despre relația cu Victor Cornea

Artista decis să facă publică relația ei cu tenismenul Victor Cornea.

Recent, Andreea Bălan a acordat primele declarații despre partenerul său și a dezvăluit că iubirea ocupă un loc foarte important în viața ei. Ea a menționat că va fi alături de Victor la Wimbledon, unde sportivul urmează să participe la un meci.

„Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită. Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În plus, artista a subliniat că își păstrează discreția în ceea ce privește viața sa personală, la fel cum a făcut-o și în ultimii ani.

„Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum. O trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”,   a mai spus Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni. 

Citește și: „Nu am acceptat compromisuri.” Motivul pentru care Andreea Bălan nu i-a putut ierta pe George Burcea și Keo



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?!” George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan. Scandalul dintre cei doi este interminabil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies