”Sunt o familie care formează un grup infracțional organizat.” Amalia Bellantoni a fost acuzată de agresiune fizică asupra animalelor! Cum s-a apărat vedeta

”Sunt o familie care formează un grup infracțional organizat.” Amalia Bellantoni a fost acuzată de agresiune fizică asupra animalelor! Cum s-a apărat vedeta
”Sunt o familie care formează un grup infracțional organizat.” Amalia Bellantoni a fost acuzată de agresiune fizică asupra animalelor! Cum s-a apărat vedeta

În urmă cu puțin timp, Amalia Bellantoni a primit acuzații grave referitoare la faptul că aceasta adoptă animale, iar mai apoi le agresează. Iată ce a declarat aceasta!

Amalia Bellantoni este o persoană publică din România, care a devenit cunoscută prin prisma emisiunilor TV în care și-a făcut apariția. Recent, vedeta a fost acuzată pe rețelele de socializare că adoptă animale pe care ulterior le agresează. După aceste afirmații defăimătoare, aceasta a simțit nevoia să se apere.

Amalia Bellantoni, acuzată că agresează fizic animale după ce le adoptă

În urmă cu puțin timp, a devenit virală o postare în care Amalia Bellantoni a fost acuzată că abuzează animalele sale adoptate.

Mai precis, potrivit postării de pe Facebook, acesta ar fi dorit să adopte căței pentru a primi cadouri și donații, însă ulterior i-ar fi lăsat pe un câmp, sau chiar ar fi lăsat angajații fermei sale să îi lovească. Astfel, vedeta a susținut că este victima unei campanii de defăimare.

„Amalia Bellantoni, gazda emisiunii La Famiglia. Cu spate tare, că doar soțul e cu multe relații.

Au fermă, adăpost de animale. Dar știți ce se ascunde în spatele imaginii de om public, vedetă a unui canal TV? O bestie de om! O bestie care adoptă animale, lasă angajații să le bată, probabil ce au văzut în comportamentul ei și apoi îi abandonează. Faptul că e o persoană publică nu o face să fie și o persoană bună și asta se dovedește prin mizeriile pe care le face, prin modul în care chinuie animalele (cățel intrat in adăpost sănătos, acum pe câmp, abandonat, cu piciorul rupt) și își bate joc de oameni.
Îi face să aibă încredere să ii ofere animale în adopție. Primește donații și cadouri de la cei ce au dus animale la ea, fără ca ea să spună că animalul nu mai e la ea, ci abandonat undeva prin București”
, este o parte din textul publicat de o femeie pe Facebook.

Citește și: „Focul s-a propagat așa de mult către partea noastră, încât nu puteam să-l mai stingem.” Fabrica Amaliei Bellantoni a luat foc

Amalia Bellantoni a fost acuzată de agresiune fizică asupra animalelor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum s-a apărat Amalia Bellantoni, după acuzațiile aduse

Amalia Bellantoni a lămurit întreaga situație, după ce a fost contactată de FANATIK. Vedeta TV a declarat că este șantajată și amenințată de o familie  care formează un grup infracțional organizat, însă deja a luat toate măsurile legale și a depus plângere penală la Poliție și Procuratură.

De asemenea, aceasta a specificat că persoanele respective fac numeroase raiduri în jur proprietății sale, încălcându-i dreptul de proprietate și la viața privată.

“Chiar astăzi am fost la Poliție și am depus plângere împotriva tuturor persoanelor care sunt prezente în această postare, pentru defăimare, pentru hărțuire, pentru șantaj pentru obținerea de bunuri pentru ei. Persoanele acestea mi-au trimis nenumărate mesaje în obținerea de foloase proprii. Au sărit gardul de mai multe ori pe proprietatea mea.

Tot aceste persoane m-au amenințat că dacă nu fac ce doresc dumnealor, vor face review-uri negative pe pagina restaurantului unde eu sunt manager. De asemenea, aceste persoane au făcut review-uri negative pe pagina fermei. Tot aceste persoane fac numeroase raiduri în jur proprietății mele. Domnii mi-au violat dreptul de proprietate, la viața privată. Ulterior, pătrunderii lor prin efracție au luat înregistrări video și fotografii, fără acordul meu, pe care ulterior le-au publicat pe diverse pagini în mediul online.
Am încercat să evit toate aceste discuții, i-am somat înainte. Sunt o familie care formează un grup infracțional organizat. Au început o campanie de denigrare împotriva. Am făcut plângere la Poliție și la Procuratură”
, a dezvăluit Amalia Bellantoni.

Citește și: ”Nu te duci la o primire oficială necoafată, când ești soția unui președinte.” Oana Roman, atac la adresa lui Carmen Iohannis, după ultima apariție a primei doamne a României

Amalia Bellantoni a fost acuzată de agresiune fizică asupra animalelor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Amalia Bellantoni a mai mărturisit faptul că oamenii care au început campania de denigrare împotriva sa nu au încetat după ce i-a amenințat cu poliția. Din spusele ei, acesteia îi e frică să părăsească curtea proprietății sale, deoarece familia care o șantajează îi supraveghează proprietatea.

„S-au asociat cu o altă doamnă care mi-a scris un mesaj, dacă sunt dispusă să negociez cu ei retragerea plângerilor. Am fost contactată în mediul online cu nenumărate apeluri și mesaje de rugăminte și de ajutor disperat din partea acestor persoane. Consider că este o înscenare pregătită cu mare amănunțire. Efectiv, au acționat sistematic. Eu, în momentul de față, nu pot ieși de pe proprietatea mea. Pentru că dumnealor dau raiduri. Mă amenință în continuare, prin telefoane, cu acea campanie de defăimare. Este o campanie de șantajare, defăimare și calomnie care sunt pedepsite foarte grav, cu închisoare. Se vor lua măsurile legale”, a spus Amalia Bellantoni.

Ce s-a întâmplat cu animalele pe care Amalia Bellantoni este acuzată că le-a agresat fizic

De asemenea, vedeta a precizat că nu cunoștea persoanele care o șantajează până acum, iar aceștia au contactat-o pentru a adăposti pe o perioadă limitată câțiva câini fără stăpân. Însă, lucrurile s-au schimbat după ce animalele pe care le avea deja la fermă i-ar fi fost ucise, și câinii în cauză i-ar fi agresat propriul copil, cât și un angajat.

„Ei mi-au cerut ajutorul pentru o perioadă, cu găzduirea acestor animăluțe. De care spuneau că vor avea grijă, ceea ce nu s-a întâmplat. Pentru că doamna, la prima întâlnire pe care a făcut-o aici când a venit, a dat drumul acelor animale, acelor câini pe care-i aduseseră de la niște hingheri. Animale care mi-au ucis animăluțele mele, mielușei, capre, purceluși, puișori de găină. Mi-au agresat și adus într-un stadiu destul de critic câinii pe care eu îi am, niște labradori care nu sunt, în niciun caz, agresivi. Mai mult, mi-au mușcat și fiul și au mușcat și pe unul dintre băieții pe care noi îi avem aici. Ca și în cazul calului troian, ne-au introdus pe proprietate animale și pentru a scăpa de ele au vrut să negociem. Noi am investit într-un sistem de supraveghere pentru că domnii săreau garduri ca la ei acasă. Ce s-a întâmplat cu aceste animale nu știu să vă zic, pentru că eu nu ies de pe proprietatea mea”, a spus Amalia Bellantoni.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

”M-a dus imediat la spital, și chiar ne-a oferit niște cadouri.” O femeie a născut într-un taxi în drum spre casă, iar șoferul nu a acceptat banii pentru plata cursei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies