”Sunt sigur că Simona Halep ar ieși pozitiv.” Cum a reacționat Smiley, după ce Simona Halep a fost suspendată din lumea tenisului. Artistul a trimis un mesaj de solidaritate în mediul online

”Sunt sigur că Simona Halep ar ieși pozitiv.” Cum a reacționat Smiley, după ce Simona Halep a fost suspendată din lumea tenisului. Artistul a trimis un mesaj de solidaritate în mediul online
”Sunt sigur că Simona Halep ar ieși pozitiv.” Cum a reacționat Smiley, după ce Simona Halep a fost suspendată din lumea tenisului. Artistul a trimis un mesaj de solidaritate în mediul online

După ce judecătorii independenți au dat verdictul privind suspendarea Simonei Halep din lumea tenisului pentru o perioadă de 4 ani, o serie de personalități publice din România au reacționat la această hotărâre, subliniind că verdictul nu este încă definitiv.

Scandalul legat de acuzațiile de dopaj care planează asupra sportivei există încă din toamna anului precedent și a stârnit indignare pe plan global, afectând nu doar entuziaștii tenisului, ci și vedete de marcă din țară, precum Nadia Comăneci, Simona Gherghe și Loredana Groza.

Citește și: „Este o veste teribilă. Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei.” Cum a reacționat Toni Iuruc, după ce Simona Halep a primit o suspendare de patru ani din lumea tenisului

Cum a reacționat Smiley, după ce Simona Halep a fost suspendată din lumea tenisului

Pe lângă aceste nume sonore, se alătură și artistul Smiley, care și-a exprimat susținerea neclintită față de Simona Halep.

Smiley și-a dorit să transmită un semn clar de solidaritate și sprijin pentru Simona Halep prin intermediul platformelor online. Într-un gest altruist, artistul și-a exprimat susținerea față de sportiva controversată, postând un mesaj profund în mediul virtual.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În acest mesaj, Smiley a subliniat în mod convingător că are încredere deplină în nevinovăția Simonei Halep în privința acuzațiilor de dopaj care au stârnit un adevărat tsunami de dezbatere în lumea tenisului.

„Dacă s-ar inventa un detector de moralitate sunt sigur că Simona Halep ar ieși pozitiv și după 100 de teste”, a scris Smiley pe Instagram.

Loredana Groza, mesaj de susținere pentru Simona Halep

Loredana Groza nu a rămas indiferentă în momentul în care a aflat despre decizia de suspendare de 4 ani primită de Simona Halep în lumea tenisului. Artista a reacționat prompt și a luat atitudine, arătându-și susținerea neclintită față de sportiva controversată.

„Simona, ești și vei rămâne mereu number 1, pentru toți în care bate o inimă de român! Este absurd și nedrept să fii acuzată, tu fiind nevinovată! Te-ai luptat ca o leoaică și ai făcut sacrificii pentru fiecare

punct, pentru fiecare victorie! Suntem o țară prea mică să luptăm cu interesele subterane ale marilor puteri, într-un sport în care se învârtesc sume exorbitante! Dar tu ai reușit să le arăți că dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni și asta nu le-a convenit! Știu că vei renaște ca o pasăre Phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî! Sunt alături de tine și la bine, și la greu și îmi doresc ca toți românii să fie! Hai Simona! Hai Romania!!!!!”, a fost mesajul transmis de Loredana Groza, pe rețelele sociale.

Citește și: Cine este Cristina Joia. „O perioadă am considerat-o ca un eșec, iar apoi încercam și să îmi protejez oamenii dragi"

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

”I-a luat la presiunile acelui băiat.” Leo de la Strehaia, jefuit de o sumă uriașă de bani în timp ce se afla pe patul de spital

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies