Cine este Cristina Joia. „O perioadă am considerat-o ca un eșec, iar apoi încercam și să îmi protejez oamenii dragi"

cine este cristina joia
Cristina Joia este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară

Cristina Joia este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară. Însă știați că aceasta nu mai formează o relație cu soțul său, Bogdan?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Cristina Joia, dar și care este motivul pentru care nu a reușit să aibă copii. În plus, descoperiți și de ce a dorit să țină departe vestea divorțului dintre ea și soțul său, Bogdan.

 

Cine este Cristina Joia

Cristina Joia este un cunoscut designer de la noi din țară, dar și una dintre prezentatoarele care se ocupă de o emisiune TV, în care ajută familiile care se află la nevoie.

Aceasta a locuit timp de 14 ani în Los Angeles, acolo unde a lucrat pentru o galerie de artă.

În ciuda faptului că este foarte axată pe viața sa profesională, Cristina Joia are și o familie foarte împlinită, alături de copilul său, Andrei. În urmă cu aproximativ un an și jumătate, aceasta se afla într-o căsnicie, alături de soțul său, Bogdan, însă lucrurile s-au schimbat, iar cei doi au ajuns să divorțeze.

cristina joia divort
Cristina Joia este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. „Noi nu ne-am consumat iubirea!”

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cristina Joia a divorțat de soțul său, Bogdan

În ciuda faptului că totul părea să meargă bine între   Cristina Joia și soțul său, Bogdan, deși au preferat să își țină viața personală și profesională, departe de lumina reflectoarelor,

se pare că lucrurile s-au mai schimbat odată cu trecerea timpului, iar cei doi au ajuns în pragul divorțului, de asemenea, departe de ochii lumii.

El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc.

De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț … este ca o moarte. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit.”, a declarat Cristina Joia.

Astfel, aceasta a preferat să nu discute despre acest aspect cu nicio persoană, pentru a-și proteja persoanele apropiate, inclusiv pe fostul său soț, Bogdan.

Deși căsnicia nu s-a terminat în termeni prea buni,  Cristina Joia încearcă să se adune și să fie alături de copilul său, Andrei.

O perioadă am considerat-o ca un eșec, iar apoi încercam și să îmi protejez oamenii dragi, adică încercam să-l protejez și pe el și pe Andrei. Mă gândeam că cel mai bine e ca lucrul ăsta să nu fie discutat.

(...) A fost greu!”, a menționat Cristina Joia.

cristina joia designer
Cristina Joia este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Zanni. ”Ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete.”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

 

Cristina Joia a ales să-l adopte pe fiul său, Andrei

Din cauza faptului că, Cristina Joia, nu a putut să aibă copii, deși și-a dorit extrem de mult și a recurs la nenumărate fertilizări și inseminări, aceasta a decis, împreună cu soțul său de la acea vreme, Bogdan, să adopte un băiețel. Astfel, viața Cristinei Joia s-a schimbat complet de când a apărut fiul său, de care este tare mândră. În ciuda acestui aspect, aceasta a mărturisit că este bine ca întotdeauna să ne ascultăm corpul, atunci când vine vorba despre vreo problemă de sănătate.

Am încercat să fac un copil, am făcut foarte multe fertilizări și inseminări, mă simțeam din ce în ce mai rău cu plămânii, la un moment dat am avut chiar un moment în care simțeam că nu pot să respir. Am vrut să mă duc la doctor și mi s-a spus acolo la radiografie dacă sunt însărcinată și am spus că nu, dar îmi doresc. Și am ales să mă îmbrac și să plec, să nu radiez „ipoteticul copil”, dacă aș fi rămas. Nu faceți ca mine! Corpul tău mereu îți spune când tu ai o problemă, dacă tu îl ignori...”, a specificat Cristina Joia.

cristina joia visuri la cheie
Cristina Joia este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Maria Ghinea. ”Mi s-au extirpat opt milimetri din creier.”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies