„Suntem la fel ca în perioada comunistă”. Iubitul Lorei, reacție dură pe internet din cauza unei note de plată! Cum a comentat Ionuț Ghenu întreaga situație

 Iubitul Lorei, reacție dură pe internet din cauza unei note de plată
Iubitul Lorei, reacție dură pe internet din cauza unei note de plată

Ionuț Ghenu a răbufnit pe social-media după ce un internaut a publicat o notă de plată de la un restaurant de pe litoralul românesc. Cum a comentat bărbatul întreaga situație

Iubitul Lorei a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare, asta după ce o notă de plată în valoare de peste 1.200 de lei a devenit virală. Bărbatul a criticat postarea în care industria HoReCa este scoasă la înaintare din cauza creșterii prețurilor.

Citeste si: Un loc pe cearșaf la malul mării ajunge la 200 de lei, în stațiunea Mamaia

 Iubitul Lorei, reacție dură pe internet din cauza unei note de plată
Iubitul Lorei, reacție dură pe internet din cauza unei note de plată[Sursa foto: Facebook]

Ionuț Ghenu, iubitul Lorei, reacție acidă în mediul online

În urmă cu puțin timp, un internat a publicat pe rețelele de socializare o notă de plată în valoare de 1.246 de lei, totalul consumației la o terasă de la malul mării.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iubitul Lorei a atras atenția celor care au comentat suma în cauză, asta pentru că nota de plată a fost împărțită la 9 persoane, câte au fost prezente la masă.

Partenerul vedetei a făcut o analiză și a constatat faptul că fiecare persoană a plătit, pentru masa proprie, suma de 90 de lei.

„Aici puteți vedea puțin din mentalitatea românească pura! Observați cum in postarea asta cineva se plânge:))) si dorește moarte HoReCa:)) asta ca sa înțelegeți din start nivelul intelectului. Apoi intervine vechea cutuma românească, hangiul are bani trebuie omorat ca e hot.

:)) in bonul de mai jos puteți observa ușor ca la masa au fost 9 persoane. Care au mâncat si au cam baut 23 de beri plus diverse.:))) daca scoatem berile:)) care înseamnă aprox 400 de lei, vom observa ca mai rămân aprox 840 lei. Împărțim la 9 si vin cam 95 lei de căciulă. Pai eu zic ca e bine la cat s-a mâncat, plus ca e pe litoral”, a
comentat Ionuț Ghenu.

Citeste si: „A ajuns de mult un ghetou”. Dan Negru, dezamăgit de vacanța din Grecia! Ce a văzut prezentatorul de la Kanal D

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Iubitul Lorei, reacție dură pe internet din cauza unei note de plată
Iubitul Lorei, reacție dură pe internet din cauza unei note de plată[Sursa foto: Facebook]

Ionuț Ghenu: „Lipsă totală de fler antreprenorial”

Bărbatul consideră faptul că românii nu înțeleg conceptul de antreprenor, dar nici serviciile pe care le oferă un business, mentalitatea fiind profund înrădăcinată în era comunistă.

„Tot in postarea de mai jos puteți observam ușor expresia ”niște cartofi congelați si o carne aruncata pe grătar”. Foarte corect sa coste mai puțin daca mergi tu la market, le cumperi si le faci la tine pe uliță.

Altfel la restaurant plătești niște utilități, angajați, chirii, plus ca trebuie sa faci si un profit, altfel muncești pt client si nu e ok.:)) deci draga actorule, ce doream eu sa iti spun, tara asta a ajuns in..... in care este astăzi din cauza acestei mentalități si a lipsei totale de fler antreprenorial! Suntem la fel ca in perioada comunista!”, a mai spus acesta.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Carburantul se reduce cu 50 de bani de la 1 iulie. Anunțul făcut de ministrul Energiei, Virgil Popescu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies