„Sunteți un om mic. Vergeturile nu se rezolvă la sală”. Iulia Albu și Carmen Tănase , reacție dură după declarațiile lui George Buhnici

Scandal Buhnici
Declaratiile lui George Buhnici nu au ramas fara raspuns

Ce spun Iulia Albu și Carmen Tănase despre declarațiile lui George Buhnci, legate de aspectul fizic al femeilor.

Iulia Albu și Carmen Tănase au reacționat, după declarațiile considerate scandaloase ale lui George Buhnici legate de aspectul fizic al femeilor. Criticul de modă și celebra actriță au luat atitudine în urma declarațiilor controversate făcute de către fostul prezentator TV, care le-a sugerat femeilor să treacă mai des pe la sală dacă au vergeturi și celulită.

În plus, George Buhnici a făcut o paralelă între aspectul fizic al femeilor cu aspectul fizic al soției sale, care arată, potrivit acestuia, ca o minoră, iar aceste declarații nu au rămas fără un ecou.

Fosta soție a lui Mihai Albu, Iulia, a avut mai multe replici dure pentru vlogger.

„În legătură cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot internetul, nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, dar da, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită.

Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum și alte femei arată ca FEMEIE. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că «șansa» dumneavoastră «în viață a fost că soția» dumneavoastră «arată ca o minoră». Oare ce doriți să spuneți? Aveți ceva de mărturisit?”, a declarat Iulia Albu, în cadrul unui interviu pentru Fanatik.ro.

Citeste si: George Buhnici, vizat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce pedeapsă uriașă riscă, după declarațiile sale

De asemenea, Iulia Albu este de părere că oamenii care lucrează cu George Buhnici ar trebui să fie mai atenți, la fel și cei care colaborează cu el:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Înțeleg că veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră «pe sticlă». Cu siguranță și brand-urile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar si noi, cei care vă urmăream din când în când sau nu. Întâmplător, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei și nu îmi amintesc să vă fi pus cineva pistolul la tâmplă”, a mai declarat Iulia Albu.

În plus, Iulia Albu a mai spus că este curioasă să afle dacă George Buhnici este supărat pentru că interviul său de la mare nu a fost „cosmetizat” înainte de a fi difuzat pe post.

„Vă deranjează că nu a fost «cosmetizat» pentru dumneavoastră? V-am auzit spunând că dumneavoastră mergeți la mare ca să vedeți piele si că este normal să vă uitați după «țâțe și buci» și dacă «vrei să te împrietenești cu mine, trebuie să îmi arăți mai mult decât un decolteu».

Și credeți că totul este o mare conspirație pentru a vă discredita. Când ajungi să faci Review «tehnic» propriei soții în fața unei țări, arătându-i din multiple unghiuri silueta, când îți permiți să critici TOATE femeile din univers și să sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tată de fată, acesta este momentul când ȘTII că TOȚI te vor pune la zid. Tu, George Buhnici, care ești mândru tare că faci dragoste în fiecare seară cu o femeie care «arată ca o minoră», subliniind acest lucru de parcă aceasta ar fi singura ei calitate, tu, George Buhnici care vii «la mare să
vezi piele», «țâțe și buci», și numești femeile «mamifere femele», nu ești decât un alt COLO. SPOOF-nici!”, a mai declarat vedeta.

Citeste si: „Balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu” Cum a jignit soția lui George Buhnici o femeie de pe plajă

Iulia Albu a comentat despre scandalul momentului
Iulia Albu a comentat despre declarațiile lui George Buhnici[Sursa foto: Facebook]

Carmen Tănase, reacție dură după declarațiile lui George Buhnici

Nici Carmen Tănase nu a stat departe de acest subiect și a fost extrem de tranșantă pe contul său de socializare. Îndrăgita actriță din România a taxat derapajul verbal al lui George Buhnici:

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Carmen Tanase
Carmen Tanase a vorbit despre declaratiile lui George Buhnici[Sursa foto: Facebook]

„Prostule, vergeturile nu se rezolvă la sală! Bine, pentru un bărbat adevărat așa ceva nu există, dar fătălăilor trebuie să li se explice. Pe limba lor!”, a fost mesajul vedetei.

 

George Buhnici, declarații controversate despre aspectul fizic al femeilor

George Buhnici a lăudat în cadrul unui interviu silueta partenerei sale, despre care a afirmat că arată ca o minoră. Fostul prezentator TV a criticat femeile care au vergeturi și celulită, îndemnându-le să meargă la “săliță”.

George Buhnici sotie
George Buhnici a facut mai multe declaratii despre aspectul fizic al sotiei[Sursa foto: Facebook]

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a declarat vloggerul în cadrul unui interviu.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ți-o mai amintești pe Cornelia Dansatoarea, femeia cu cele mai lungi gene din România? Cum arată acum și cu ce se ocupă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies