Satena a explicat cum pregătește supa cremă de ciuperci.
Diana Bart este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase rețete cu toți urmăritorii ei. Când vine vorba de o gustare delicioasă, aceasta reușește să pregătească cele mai simple mâncăruri din doar câteva ingrediente, la îndemâna oricui, de care să vă bucurați alături de întreaga familie. De această dată, Diana a pregătit o supă cremă delicioasă de ciuperci și a prezentat ingredientele de care are nevoie.
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci (albe sau brune)
- 1 ceapă albă mare
- 1 țelină mica
- 2 cartofi cu coajă roșie
- 6 căței de usturoi
- Smântână lichidă vegană
- 1 cană lapte ovăz
- Sare
- Piper
Cum pregătește Diana Bart supa cremă de ciuperci
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Începe prin a căli ceapa, adaugă trei căței de usturoi, țelină și cartofi, iar apa adăugată este cât să acopere legumele. Le fierbe încă 10 minute din momentul în care adaugă ciupercile și pune și cei trei căței de usturoi rămași. Nu uită de sare, piper, iar laptele este adăugat până când întreaga consistență devine cremoasă. Poate fi servită alături de crutoane cu boia dulce, sare și praf de usturoi.
“Călim 30 de secunde ceapa. Punem doar 3 căței de usturoi, țelină și cartofii. Adăugați apă doar cât să acopere legumele, le fierbem, adăugăm ciupercile, punem apă cât să le acopere, le fierbem Încă 10 minute. Adăugăm ceilalți 3 căței de usturoi și blenduim. O gustați de sare, piper, mai adăugați lapte până are consistența cremoasă dorită. Serviți cu crutoane cu ulei de măsline, boia dulce, sare, praf de usturoi.”,Cum servește Diana Bart supa cremă de ciuperci
Diana Bart a adăugat și cum poate fi aceasta servită, ca mod de prezentare, lângă videoclipul lăsat, și mărturisește că va fi o cremă delicioasă pe care și copiii o vor îndrăgi. “Cu uriașele lor beneficii pentru sănătate, ciupercile champignon pot fi ușor și rapid transformate într-o supă cremă delicioasă, pe care și copiii o vor îndrăgi! Alături de niște crutoane din pâine integrala, coapte în cuptor, cu ulei de măsline, sare, boia și praf de usturoi.” , a mai adăugat Diana Bart la postare.
View this post on Instagram