Diana Bart ne învață să pregătim ciorbă "de burtă", din pleurotus! Află secretul acestui preparat: "Il călim foarte puțin, 1 minut, doar cât să prindă un pic de gust!"

Diana Bart ne învață să pregătim ciorbă
Diana Bart ne învață să pregătim ciorbă "de burtă", din pleurotus! Află secretul acestui preparat: "Il călim foarte puțin, 1 minut, doar cât să prindă un pic de gust!"

Șatena obișnuiește să prepare diverse rețete și să le posteze pe contul de Instagram, iar printre acestea s-a aflat și una de ciorbă "de burtă" din pleurotus.

Diana Bart este cunoscută pentru faptul că este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi în țară. Cu toate acestea, este și o bucătăreasă desăvârșită, iar acest lucru se poate vedea și în filmulețele pe care obișnuiește să le posteze în mediul online, acolo unde le arată urmăritorilor săi diverse rețete. De această dată, în urmă cu doar câteva zile, Diana Bart a pregătit și o rețetă de ciorbă "de burtă", din pleurotus.

Ciorbă "de burtă" din pleurotus, pregătită de Diana Bart

Citește și: Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform!"

Citește și: Diana Bart ne învață să pregătim găluște cu prune, dar fără făină! Află secretul acestui desert: "Începem să modelăm găluștele. Compoziția se va lipi de mâini!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ingrediente

  • 1 cutie mare ciuperci pleurotus
  • 2 sticle de kefir
  • 2 gălbenușuri
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia roșu
  • 5 căței de usturoi
  • 1 ceapă albă mare
  • Pătrunjel verde
  • Ulei de măsline/unt
  • Sare, piper

Mod de preparare

Îndepărtăm codițele ciupercilor și le tăiem fâșiuțe. Tocăm ceapa mărunt.

Încingem oala, punem un pic de unt/ulei de măsline/ulei de floarea soarelui presat la rece, ceapa, sare, ciupercile și apă dublă față de cantitatea ciupercilor. Punem la fiert sub capac.

Radem morcovii. Un pic de unt sau ulei de măsline (de obicei folosesc ulei de floarea-soarelui presat la rece).

Adăugăm și morcovii, ardeiul kapia tocat, îl călim foarte puțin, 1 minut, doar cât să prindă un pic de gust și sare, apoi îi punem peste ciorbă. Mai fierbem 15 minute.

Dregem ciorba: 2 gălbenușuri+ 2 kefir+ 5 căței de usturoi+ sare+ piper. Turnăm câte un polonic de ciorbă fierbinte peste compoziția de dres, ca să se încălzească treptat, apoi turnăm totul în oală și mai dăm într-un clocot timp de 2-3 minute.

Tocăm pătrunjel proaspăt, servim cu smântână și e gata! ”, a explicat Diana Bart, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram. 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Tatăl copiilor dispăruți din Mehedinți a scăpat de arest. Milionarul, declarații la ieșire: "Fiecare are dreptul să spună ce vrea"

Iuliana Marciuc, mesaj emoționant despre timp petrecut cu părinții. Îndemn pentru generația ei: "Scriu acum, ca să vă indemn pe toți, dar mai ales pe cei din generația mea!"

Sâmbăta aceasta, de la ora 14:45, în ”ROventura”, incursiune de poveste în “Țara viei și a vinului”, la Panciu

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies