Diana Bart ne învață să pregătim ciorbă "de burtă", din pleurotus! Află secretul acestui preparat: "Il călim foarte puțin, 1 minut, doar cât să prindă un pic de gust."

Diana Bart ne învață să pregătim ciorbă
Diana Bart ne învață să pregătim ciorbă "de burtă", din pleurotus! Află secretul acestui preparat: "Il călim foarte puțin, 1 minut, doar cât să prindă un pic de gust."

Șatena obișnuiește să prepare diverse rețete și să le posteze pe contul de Instagram, iar printre acestea s-a aflat și una de ciorbă "de burtă" din pleurotus.

Diana Bart este cunoscută pentru faptul că este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi în țară. Cu toate acestea, este și o bucătăreasă desăvârșită, iar acest lucru se poate vedea și în filmulețele pe care obișnuiește să le posteze în mediul online, acolo unde le arată urmăritorilor săi diverse rețete. De această dată, în urmă cu doar câteva zile, Diana Bart a pregătit și o rețetă de ciorbă "de burtă", din pleurotus.

Ciorbă "de burtă" din pleurotus, pregătită de Diana Bart

Citește și: Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform!"

Citește și: Diana Bart ne învață să pregătim găluște cu prune, dar fără făină! Află secretul acestui desert: "Începem să modelăm găluștele. Compoziția se va lipi de mâini!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ingrediente

  • 1 cutie mare ciuperci pleurotus
  • 2 sticle de kefir
  • 2 gălbenușuri
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia roșu
  • 5 căței de usturoi
  • 1 ceapă albă mare
  • Pătrunjel verde
  • Ulei de măsline/unt
  • Sare, piper

Mod de preparare

Îndepărtăm codițele ciupercilor și le tăiem fâșiuțe. Tocăm ceapa mărunt.

Încingem oala, punem un pic de unt/ulei de măsline/ulei de floarea soarelui presat la rece, ceapa, sare, ciupercile și apă dublă față de cantitatea ciupercilor. Punem la fiert sub capac.

Radem morcovii. Un pic de unt sau ulei de măsline (de obicei folosesc ulei de floarea-soarelui presat la rece).

Adăugăm și morcovii, ardeiul kapia tocat, îl călim foarte puțin, 1 minut, doar cât să prindă un pic de gust și sare, apoi îi punem peste ciorbă. Mai fierbem 15 minute.

Dregem ciorba: 2 gălbenușuri+ 2 kefir+ 5 căței de usturoi+ sare+ piper. Turnăm câte un polonic de ciorbă fierbinte peste compoziția de dres, ca să se încălzească treptat, apoi turnăm totul în oală și mai dăm într-un clocot timp de 2-3 minute.

Tocăm pătrunjel proaspăt, servim cu smântână și e gata! ”, a explicat Diana Bart, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram. 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform."

Bendeac a șocat toată țara după moartea lui Cotabiță! De ce nu a vrut să se împace cu el

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Soția lui Gabriel Cotabiță, adevărul despre starea de sănătate a artistului: "Era riscant"

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Dolunay Soysert, care joacă rolul Neslihan în serialul Inimă rebelă, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs celebra actriță 

Secțiile de votare din București pentru prezidențiale și referendum 2024: Cum vezi online lista și harta pentru Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5 și Sectorul 6


Cookies