Supa de roșii Gazpacho se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de
Rețetă de Supa de roșii Gazpacho
Rețeta delicioasă de Supa de roșii Gazpacho, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Supa de roșii Gazpacho este de 30 de minute
Timp de preparare – 30 de minute
Timp total – o ora
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Rețeta de Supa de roșii Gazpacho este pentru 4 persoane
Ingrediente – Supa de roșii Gazpacho
- 800 g de roșii
- 2 ardei capia
- 2 cepe
- 2 castraveți
- 3 căței de usturoi
- 150 ml de suc de roșii
- sos tabasco
- 5 linguri de ulei de măsline
- 3 linguri de oțet balsamic
- 150 ml de apă
- Sare
- piper negru măcinat
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Citește și: Cum să gătești ouăle fără să se spargă la fierbere. Trucul care te va ajuta mereu
Mod de preparare- Supa de roșii Gazpacho
- în primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de supă cremă de roșii, este să începeți prin a coace roșiile. Odată ce toate roșiile sunt coapte, le vom tăia în bucățele destul de mari, rând pe rând, iar la fel vom proceda și cu ardeiul, ceapa, și castravetele.
- În continuare vom avea nevoie de bolul mixerului, în care vom adăuga toate aceste legume împreună, alături de usturoi și vom începe să le mixăm până când vom obține
- Toate aceste ingrediente se vor mixa în continuare, la viteză mare astfel încât să obținem în continuare un piure cu o textură fina. În continuare, preparatul se va condimenta cu sare și piper negru măcinat, după gust.
- Preparatul se va introduce în frigider, peste noapte, iar abia a doua zi, după ce supa cremă de roșii s-a răcit îndeajuns de mult, rețeta este gata de servit, cu câțiva stropi de ulei de
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Cine a inventat bomboanele. Povestea intrigantă a bomboanelor și evoluția lor într-un deliciu global!