Supa de roșii Gazpacho se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de
Supa de roșii Gazpacho. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă Supa de roșii Gazpacho, preparata așa cum se cuvine.
Rețetă de Supa de roșii Gazpacho
Rețeta delicioasă de Supa de roșii Gazpacho, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Supa de roșii Gazpacho este de 30 de minute
Rețeta de Supa de roșii Gazpacho este pentru 4 persoane
Supă de roșii Gazpacho[Sursa foto: freepik]
Ingrediente – Supa de roșii Gazpacho
800 g de roșii
2 ardei capia
2 cepe
2 castraveți
3 căței de usturoi
150 ml de suc de roșii
sos tabasco
5 linguri de ulei de măsline
3 linguri de oțet balsamic
150 ml de apă
Sare
piper negru măcinat
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
în primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de supă cremă de roșii, este să începeți prin a coace roșiile. Odată ce toate roșiile sunt coapte, le vom tăia în bucățele destul de mari, rând pe rând, iar la fel vom proceda și cu ardeiul, ceapa, și castravetele.
În continuare vom avea nevoie de bolul mixerului, în care vom adăuga toate aceste legume împreună, alături de usturoi și vom începe să le mixăm până când vom obține
un piure destul de fin. Abia apoi vom adăuga și sucul de roșii, sosul tabasco, uleiul de măsline, oțetul balsamic, dar și apa.
Toate aceste ingrediente se vor mixa în continuare, la viteză mare astfel încât să obținem în continuare un piure cu o textură fina. În continuare, preparatul se va condimenta cu sare și piper negru măcinat, după gust.
Preparatul se va introduce în frigider, peste noapte, iar abia a doua zi, după ce supa cremă de roșii s-a răcit îndeajuns de mult, rețeta este gata de servit, cu câțiva stropi de ulei de
măsline deasupra, după preferințe. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Ai poftă de ceva gustos și dorești să prepari un adevărat deliciu pentru persoanele dragi? Pastele sunt întotdeauna o soluție potrivită. Fie că le preferi cu brânză, sos sau ierburi, iată un truc util, care te ajută să le gătești ca marii bucătari din Italia!