Superstiții în dragoste. 4 obiecte norocoase care atrag iubirea

Superstiții în dragoste. 4 obiecte norocoase care atrag iubirea
Superstiții în dragoste. 4 obiecte norocoase care atrag iubirea

Află din rândurile următoare ce obiecte trebuie să ai asupra ta pentru a atrage norocul în dragoste.

Iubirea este un subiect foarte complex care depinde în mod constant de o multitudine de factori. Putem totuși să influențăm apariția dragostei în viața noastră, atât prin comportamentul nostru, felul în care ne îmbrăcăm, locurile pe care le frecventăm, dar și prin intermediul unor obiecte norocoase, menite să ne aducă norocul și implicit dragostea în viața noastră.

Potrivit principiilor Feng Shui, amuletele și obiectele norocoase te pot ajuta să-ți găsești norocul pe mai multe planuri, inclusiv în dragoste.

De asemenea, se spune că în funcție de felul în care gândești, vei atrage acel lucru în viața ta. Așadar, dacă te simți fără nădejde și crezi că nu o să mai simți niciodată fluturi în stomac sau că nu o să mai ai parte de un partener care să te iubească și să te aprecieze, atunci poți să încerci să amplasezi în locuința ta sau să deții asupra ta anumite obiecte care sunt menite să te ajute să atragi dragostea și iubirea asupra ta.

Ce obiecte aduc noroc în dragoste

Citește și: Cea mai puternică rugăciune pentru dezlegarea cununiilor. Cum să te rogi ca să te căsătorești

Superstiții în dragoste. 4 obiecte norocoase care atrag iubirea
Superstiții în dragoste. 4 obiecte norocoase care atrag iubirea[Sursa foto: pexels]

Un medalion din argint

Argintul este un metal foarte cunoscut în arta Feng Shui, care se spune că ar putea aduce norocul și abundența în viața ta.

Astfel, pe lângă faptul că te poate ajuta să ai o viață prosperă și echilibrată, argintul se spune că are și proprietăți prin care te protejează de farmece și blesteme. Așadar, dacă vrei să atragi dragostea în viața ta, poartă în permanență un medalion în formă de inimă din argint.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Trandafiri roșii

Superstiții în dragoste. 4 obiecte norocoase care atrag iubirea
Superstiții în dragoste. 4 obiecte norocoase care atrag iubirea[Sursa foto: pexels]

Trandafirii roșii în casă te vor ajuta să ai mai mult noroc din punct de vedere sentimental. Astfel, reprezintă un obiect decorativ care nu ar trebui să lipsească din casa ta. Nu uita, este foarte important ca aceștia să fie proaspeți pentru că florile ofilite aduc ghinion.

Talismanul trifoi cu patru foi

Trifoiul cu patru foi este cunoscut pentru proprietățile sale pe care le are în a aduce norocul în viața ta, fiind unul dintre cele mai cunoscute talismane norocoase. Așadar, ar trebui ca și tu la rândul tău să ai în permanență un astfel de talisman asupra ta, acest obiect fiind foarte puternic atunci când vine vorba de a atrage energiile pozitive în jurul tău.

Obiecte decorative în formă de elefant

Conform principiilor Feng Shui, obiectele decorative în formă de elefant sunt foarte importante atunci când vine vorba de designerul interior al locuinței tale. Acestea întruchipează starea de liniște și de pace și pe lângă faptul că îți aduc dragostea în viața ta, te ajută să menții și armonia în cuplu.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Alte modalități prin care poți să atragi iubirea în viața ta

Citește și: Dragostea nu ne face doar fericiți, ci și mai sănătoși. Cinci medici explică impactul pe care îl are iubirea asupra corpului uman

Superstiții în dragoste. 4 obiecte norocoase care atrag iubirea
Superstiții în dragoste. 4 obiecte norocoase care atrag iubirea[Sursa foto: pexels]

O altă modalitate prin care poți să atragi iubirea în viața ta este regula perechilor. Aceasta spune că în dormitor ar trebui să ai mereu obiecte câte două. Adică, este foarte important să ai două noptiere, iar fiecare obiect de decor să vină în combinație de câte 2. De asemenea, chiar dacă nu ești într-o relație, este important să ai un pat de două persoane și neapărat două perne, dar să lași loc liber în dulap și pentru o a doua persoană. Se spune că dacă practici acest obicei vei face loc în viața ta unei a doua persoane, iar ea nu va întârzia să apară.

Mai mult decât atât, în acest proces de a atrage dragostea în viața ta este foarte important modul de gândire. Conform legii atracției, se spune că dacă te gândești mult la un anume lucru, atunci îl vei atrage în viața ta. Așadar, seara înainte să adormi ar trebui să te gândești la cum ți-ai dori tu să fie viitorul tău partener, într-un mod cât mai explicit, iar astfel poate vei avea surprinderea ca acesta să fie exact conform dorințelor tale.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum gestionezi presiunea de a-ți găsi un partener

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies