Superstitii MARTI 13. Asa te feresti de cele TREI CEASURI RELE

Superstitii MARTI 13. Asa te feresti de cele TREI CEASURI RELE
Superstitii MARTI 13. Asa te feresti de cele TREI CEASURI RELE

Superstitii MARTI 13. MARTI 13, doua semne rele care, alaturate, dau fiori multora. Superstitiosi sau nu, nu se poate ca aceasta data sa treaca neobservata!

De ce creeaza probleme cele doua semne puse alaturi? Pentru ca ambele, separat, au conotatia lor negativa. Multe popoare considera numarul 13 ca fiind blestemat. Se zice ca numarul 13 este considerat aducator de nenorociri si pentru ca, la Cina cea de taina, au stat la masa 13 persoane, cei 12 apostoli si Iisus, inainte ca Mantuitorul sa fie crucificat. Putini oameni au curajul sa cheme la masa 13 musafiri.

Superstitii MARTI 13. Ziua de marti este considerata, alaturi de ziua de vineri ca fiind o zi cu trei ceasuri rele.

SUPERSTITIA din jurul zilei de marti, 13 este reprezentata, de fapt, de o combinatie a doua frici distincte: prima, cea de numarul 13, care este numita si triskaidekaphobia si teama inexplicabila de zilele de marti.

Ca rezultat al existentei acestei fobii, la unele cladiri inalte etajul 13 nu exista, fiind denumit 14, de asemenea numarul 13 la case este adeseori "uitat".

Ce se intampla daca mananci ridiche neagra zilnic

Superstitii MARTI 13. In crestinism, frica de numarul 13 vine din superstitii care nu pot fi verificate integral. Iuda Iscariotul a fost al treisprezecelea apostol si al treisprezecelea sosit la Cina cea de Taina. De atunci, se crede ca aduce ghinion sa existe 13 persoane la masa.

Superstitii MARTI 13.

13 superstitii legat de MARTI 13

1. Daca un copil sa naste intr-o zi de MARTI 13, nu va avea noroc niciodata.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Deochiul, superstitie sau realitate? Afla care este adevarul si cum sa scapi de starea de rau!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies