Surpriză!Ce a făcut Brigitte Sfăt în ziua în care fostul ei soț s-a internat în spital! Apariția ei a șocat pe toată lumea! Avem imaginile exclusive

Surpriză!Ce a făcut Brigitte Sfăt în ziua în care fostul ei soț s-a internat în spital! Apariția ei a șocat pe toată lumea! Avem imaginile exclusive
Surpriză!Ce a făcut Brigitte Sfăt în ziua în care fostul ei soț s-a internat în spital! Apariția ei a șocat pe toată lumea! Avem imaginile exclusive

Brigitte Sfăt își vede de căsnicia ei cu Florin Pastramă, și nu o mai interesează deloc trecutul, sau  ce probleme ar avea foștii săi parteneri de viață

Timișoreanul nu și-a anunțat prietenii că merge în Ucraina, însă a postat un mesaj pe contul lui de socializare în care îi anunța că ”se simte în siguranță” la un spital din zonă. Imediat au venit mesajele din mediul virtual în care bărbatul a fost întrebat de starea lui de sănătate.  ”Am avut niște probleme. Acum sunt ok”,  le-a transmis Ovidiu Torj.

Brigitte Sfăt nu este afectată de boala fostului ei soț? Ce a făcut vedeta la un eveniment

În mod surprinzător, în seara în care au apărut informațiile referitoarele la starea precară de sănătate a afaceristului, Brigitte Sfăt a apărut la brațul lui Florin Pastramă la un eveniment monden, extrem de relaxată și de fericită.

Imediat, toată lumea prezentă la fața locului s-a întrebat dacă Brigitte Sfăt nu este afectată de boala fostului ei soț, mai ales că ea era ravisantă.

Ei bine, se pare că nu, fiindcă, vedeta, îmbrăcată într-o rochie fabuloasă, neagră, șocant de transparentă, era cu ochii doar la actuatul bărbat, îi zâmbea și nu îl pierdea din privire. ”Se vede că îl iubește pe Pastramă, nu o mai interesează nimeni altcineva. Florin este viața ei acum”, au spus oamenii invitați la ”Gala Excelenței și Performanței”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Șoc, nunta Biancăi Dragușanu cu Victor Slav a fost regizată? Care este adevărul? Ce spune Cătălin Botezatu despre evenimentul de acum șase ani!

Citeste si: Prima reacție a lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: „Trebuia să renunțe mai demult...”

Citeste si: „M-am îmbătat la o petrecere şi am făcut sex cu soţul celei mai bune prietene. Acum mi s-a întâmplat ceva uluitor şi nu ştiu ce să fac mai departe”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Ovidiu Torj, bărbatul cu care Brigitte Sfăt are și un copil

Ovidiu Torj este al doilea soț din cei patru pe care i-a avut până acum Brigitte Sfăt. El a fost condamnat în 2018 în dosarul ”Sex cu minore” însă eliberat în urmă cu câteva luni. Brigitte nu are aminitri prea plăcute legate de Torj, pe care l-a acuzat că a agresat-o în mai multe rânduri pentru orice fel de motiv, inclusiv că uita să închidă apa la robinetul de la bucătărie.

În afară de Ovidiu Torj, Brigitte a mai fost măritată cu omul de afaceri Octavian Sfăt (care a murit), cu tenismenul Ilie Năstase iar în prezent și-a refăcut viața cu Florin Pastramă. Brigitte și Torj au împreună o fetiță, Sara, în vârstă de 11 ani.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Brigitte Sfat s-a dat peste cap cu masina si a fost nevoita sa iasa singura din autoturismul rasturnat: "Ce dracu' caut eu aici?"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies