Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”

Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”
Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”

Ella de la Puterea dragostei i-a transmis un mesaj rivalei, Simina, atunci când a aflat că aceasta este, cu adevărat, însărcinată

În ciuda faptului că Simina și Ella de la Puterea Dragostei nu s-au văzut niciodată față în față, în emisiune, s-a vorbit mult despre ele, motivul principal fiind Jador. Ambele fete au fost iubitele acestuia în show-ul moderat de Andreea Mantea, doar că totul s-a întâmplat în sezoane diferite.

Ella de la Puterea dragostei a tachinat-o, în primă fază, pe Simina, cu Jador

Este arhicunoscut faptul că atât Simina, cât și Ella sunt fetele care l-au făcut pe manelist să plângă în emisiune. Și totuși, așa cum spunea actuala concurentă din formatul amoros, între cele două brunete este o mare diferență.

”Eu am avut o relație cu Jador, am fost împreună. Cu Simina, Jador nu a avut o relație adevărată”, a mărturisit Ella, la un moment dat.

Simina nu a marșat însă pe un conflict, și a vorbit despre Ella de la Puterea Dragostei, după ce multă lume a spus că actuala iubită a lui Alex Zănoagă ar fi geloasă pe tânăra care se află acum în show, în termeni laudativi. ”Nu am vorbit cu Ella până acum, pentru că nu o cunosc. Nici nu știu ce aș putea vorbi cu ea. Nu sunt geloasă pe ea.

Dimpotrivă, pot spune doar că este foarte frumoasă și nu merită să sufere, ci să fie fericită!”,  a spus Simina într-un live la WOWbiz.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: După ce a atacat-o pe Manuela de la Puterea Dragostei, Bobicioiu a plecat cu Simona

Citeste si: Cu cine și-a pierdut virginitatea Loredana Chivu! După noaptea specială, i-a făcut niște cadouri fabuloase

Citeste si: Andreea de la Puterea dragostei, surpriză de proporții! Cu cine s-a văzut când a ieșit din Casă

Ella de la Puterea dragostei i-a transmis un mesaj rivalei, Simina! ”Î i doresc tot binele din lume”  

Cuvintele fostei iubite a lui Jador aveau să o impresioneze pe ”adversara” ei, astfel că, recent, când Simina a declarat că este însărcinată cu Alex Zănoagă, a fost extrem de sinceră și drăguță.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ella de la Puterea dragostei i-a transmis un mesaj rivalei, Simina, unul chiar emoționant.

”Mă bucur că este gravidă, îi doresc tot binele din lume și să se bucure de tot ce-i mai bun pe lumea asta. Merită! Un copil este cel mai de preț dar de la Dumnezeu”, a spus bruneta într-un live pe WOWbiz.ro!

Citește totul despre sarcina Siminei de la Puterea dragostei pe kfetele.ro

Simina este însărcinată în patru luni și îi va dărui lui Alex Zănoagă un băiețel

Simina a fost prima iubită a lui Jador din casa Puterea Dragostei. Cei doi s-au cunoscut în show, au început o relație, însă după doar o săptămână, Jador a părăsit casa. Și-au declarat apoi iubirea de la distanță, Jador a scos o melodie pentru Simina, însă, tot de la distanță s-au certat și s-au despărțit. Simina a început o relație cu un alt băiat din casă, Alex Zănoagă, iar Jador după ce s-a întors în show s-a văzut nevoit să asiste la iubirea lor. Simina și Alex Zănoagă au rămas împreună, acum cei doi așteaptă și un copil.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea de la Puterea dragostei, surpriză de proporții! Cu cine s-a văzut când a ieșit din Casă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies