Survivor România 2021 - Costi Ioniță din echipa Faimosilor a părăsit competiția!

Survivor România 2021 - cine a plecat de la survivor aseara - survivor romania online
Survivor România 2021 - Costi Ioniță din echipa Faimosilor a părăsit competiția!

Survivor România 2021 - Consiliul de nominalizare a trimis acasă pe Costi Ioniță, al doilea concurent propus pentru a pleca acasă!

Un sfârșit de săptămână surprinzător pentru echipa Faimosilor, de la Survivor România. Cu două jocuri în care imunitatea putea fi câștigată, aceștia au fost învinși de către echipa Războinicilor. Nominalizările lor au fost Roxana Nemeș și Costi Ioniță.

În ediția de duminică seară, cel mai votat concurent al echipei Faimosilor a fost Zanni.

Surprinzător pentru mulți dintre ei, de alegerea publicului. Cum între ei Zanni și Jador au fost conflicte ce par a fi momentan rezlvate, câștigătorul votului a făcut o nouă nominalizare.

Survivor România 2021- Costi Ioniță, concurentul din echipa Faimosilor, a părăsit taramurile Republicii Dominicane pentru a ajunge acasă!

Citeste si: Jador din echipa Faimoșilor a fugit plângând de la Survivor România!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zanni: “Azi am câștigat! Am fost supărat în urmă discuțiilor de ieri pe Jador, dar ne-am împăcat. Am luat-o matur deci mie mi-a trecut. Voiam sa il votez pe Jador, dar el mai are de stat aici foarte mult timp... Aleg să votez fără supărări, fără frustrări, fără nimic, cu inima împăcată.. Pe motiv sportiv, și sunt unii care nu s-au adaptat aici. Vrem să dăm afară verigile slabe pentru că am văzut cat de dulce este o proba de comunicare.

O am aici pe Alexandra Stan, ea este “câștigătoarea” nominalizării."

Dintre cei trei: Roxana Nemeș, Costi Ioniță și Alexandra Stan, cel care a avut cele mai puține voturi a fost Costi Ioniță.

Costi Ioniță: “Forță! Am zis eu! Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. Cred că este foare important în viață unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, seriozitate.

Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri. Este o experiență extraodinara și o recomand tuturor care o să aibă posibilitate și cam asta este. Eu merg înainte și o să fac lucruri minunate și mărețe."

Citeste si: Costi Ioniță, complet dezbrăcat în fața concurenților de la Survivor România! “Să te dezbraci complet, să te pui în cap să îți atârne toate chestiile invers!”

Daniel Pavel: "Costi înainte să îți iei rămas bun de la coechipierii tăi îți spun și eu din partea Survivor România! Ne-am bucurat să te avem în rândul Faimosilor. Să îți vedem evoluțiile pe trasee, punctele aduse pentru echipa Faimosilor, momentele în care știai să îi susții, faptul că ai plecat cu lecții despre tine. Experianta asta te va ajută de acum în colo!".



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Survivor România 2021 - Alexandra Stan de la Faimoși a făcut atac de panică și a părăsit competiția plângând!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies