Tânără vândută contra unui câine și a unei perechi de cizme de damă!

Tânără vândută
Tânără vândută în România

Povestea șocantă a ieșit la iveală după nouă ani de zile. Ce s-a întâmplat cu vinovații, după ce fata a reușit să scape și să sune la 112.

O întâmplare șocantă cutremură din nou România. O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost vândută contra unui câine și a unei perechi de cizme de damă. Însă acest lucru nu a fost singurul eveniment șocant pentru fată. care a fost drogată și obligată să se prostitueze de către cinci traficanți care au pus control pe viața sa.

Deși întâmplările șocante s-au petrecut în anul 2011, ncii până acum cei vinovați nu au fost arestați preventiv.

Adolescenta avea numai 15 ani atunci când a fost dusă într-o parcare din Bistrița-Năsăud unde, amețită de substanțe interzise, a fost dată jos din mașină și vândută contra unui câine Pitbull, informează libertatea.ro.

Dosarul a ajuns al DIICOT după șase ani și tânăra așteaptă acum să se facă dreptate. Unul dintre traficanți are calitatea de martor în dosar, o femeie a primit 3 ani cu suspendare, iar alţi doi condamnaţi sunt căutaţi şi acum de către Poliţia Română.

Ana era în clasa a noua atunci când a intrat într-un anturaj nepotrivit și s-a mutat în casa unui șofer de taxi. Deși părinții i-au reproșat comportamentul și au sfătuit-o să se țină de școală, Ana a început să lipsească de la cursuri și să consume etnobotanice, substanțe la modă în acea perioada.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ți se rupe sufletul! Nepoțelul lui Marian Godină a fost batjocorit la școală din cauza bolii pe care o are

Taximetristul la care s-a mutat, Cătălin Costoiu, a fost cel care s-a gândit să o oblige pe Ana să se prostitueze. El i-a spus că trebuie să achite ceea ce primește de la el, alcool și substanțe interzise, așa că a început să o ducă să întrețină relații intime contra cost cu diverși bărbați.

Fiind dependentă deja de substanțele interzise, tânăra a devenit dependentă și de bărbatul care o ducea la toți acei necunoscuți.

Citeste si: Cutremurător! Un dascăl bolnav de diabet a intrat în greva foamei: „Doamne ferește”

După numai câteva luni, s-a produs și tranzacția, iar Ana a fost martoră la discuțiile dintre proxeneți, care își propuneau să scape de ea.

Citeste si: Un primar din România și-a filmat fiica, în timp ce o umilește: „Sunt cea mai obraznică”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pe 12 februarie 2001, Ana a fost drogată, urcată în mașină și dusă în parcarea unui restaurant, unde i s-a spus să meargă în cealaltă mașină. Mai târziu, a aflat că a fost vândută contra unui câine Pitbull și a sumei de 2000 de lei, precum și a unei perechi de cizme de damă.

Tânără vândută contra unui câine
Tânără vândută contra unui câine Pitbull[Sursa foto: PixaBay]

Cum a reușit tânăra să scape

Cu ajutorul unor clienți, Ana a reușit să scape și să sune la Poliție, fiind una dintre norocoasele care au scăpat cu viață.

După aproape 9 ani de cercetări, un singur condamnat a fost închis, iar ceilalți sunt pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Un primar din România și-a filmat fiica, în timp ce o umilește: „Sunt cea mai obraznică”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies