Tartă cu fructe, rețeta delicioasă a Alinei Laufer. “Este foarte răcoroasă, tocmai bună pentru zilele acestea de vară.”

Tartă cu fructe, rețeta delicioasă a Alinei Laufer. “Este foarte răcoroasă, tocmai bună pentru zilele acestea de vară.”
Tartă cu fructe, rețeta delicioasă a Alinei Laufer. “Este foarte răcoroasă, tocmai bună pentru zilele acestea de vară.”

Alina Laufer a pregătit o tartă cu fructe, special pentru zilele călduroase de vară.

Alina Laufer  este cunoscută pentru faptul că împarte din secretele sale în bucătărie și din rețetele delicioase pe care le pregătește de fiecare dată, iar acum a pregătit o tartă cu fructe, rapid de realizat și perfectă pentru zilele călduroase, astfel că în cadrul rubricii Să crești mare, aceasta a dezvăluit care sunt ingredientele de care are nevoie.

Ingrediente blat:

  • 300 grame biscuiți digestive
  • 160 grame unt topit
  • 40 grame zahăr brun

Ingrediente compoziție:

  • 220 ml smântână de gătit
  • 170 grame cream de brânză
  • 40 grame zahăr pudră cernut
  • 1 linguriță extract de vanilie

Glazură:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

  • 2 linguri de dulceață
  • 2 linguri de apă
  • Fructe proaspete
  • 20 grame căpșuni foliate
  • 20 grame afine proaspete întregi
  • 2 kiwi feliat

Cum face Alina Laufer blatul pentru tarta cu fructe

Citește și: Vinete umplute cu carne și legume. Au un aspect impresionant și un gust cu adevarat bogat!

Citește și: Pavlova cu cremă de frișcă și fructe. Un desert spectaculos, perfect pentru a impresiona oaspeții la ocazii speciale!

Alina Laufer a prezentat ingredientele de care are nevoie, iar atunci când vine vorba de blat, începe prin a toca biscuiții, peste care adăugăm unt topit, omogenizează foarte bine, adaugă

zahărul, îl presează în forma în care dorește să fie făcută tarta și îl lasă la frigider.  “Este ziua desertului. Vom face o tartă de fructe de sezon. Această tartă este o combinație de tartă cu fructe și cheesecake, ingredientele sunt destul de puține și foarte accesibile. Avem nevoie, în primul rând, de biscuiți digestivi, unt topit, zahăr, poate fi zahăr brun sau zahăr alb. Pentru crema pe care o vom prepara la rece avem nevoie de smântână și de cremă de brânză, de puțin zahăr pudră și de o linguriță de esență de vanilie.
Vom pune deasupra fructe de sezon. Afine, căpșuni, dar și ceva fructe exotice, am ales să pun kiwi pentru că are un gust acrișor. Avem glazura cu puțin gem de caise. Este necesar ca aceasta se păstreze timp mai îndelungat la frigider. În primul rând, va trebui să tocăm biscuiți digestivi. Putem face acest lucru într-un robot sau puteți să-i puneți într-o pungă mai rezistentă și să vă răzbunați pe ei, să-i bateți foarte tare cu un făcăleț sau un ciocan de bătut carnea.
Vom turna unt topit puțin câte puțin. Amestecăm pentru că ne dorim să omogenizăm foarte bine. Puteți să folosiți acest tip de blat și pentru cheesecake care se face la cuptor. Presăm bine. Blatul, după ce l-am asamblat, îl băgăm puțin la frigider pentru că ne dorim să se întărească înainte de a adăuga cremă.”,
a povestit Alina Laufer.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Cum pregătește Alina Laufer crema pentru tartă

Crema pentru tartă este, de asemenea, foarte ușor de realizat, iar Alina Laufer a început prin a bate frișca într-un bol rece de la frigider, apoi a adăugat zahărul pudră, vanilia și crema de brânză, de la temperatura camerei. A făcut și o glazură pentru tarta din gem de caise cu apă, iar la final a ornat prăjitura cu fructe delicioase și răcoroase pentru aceste zile. 

“Pentru a bate frișca avem nevoie, în primul rând, ca bolul în care o mixăm să fie foarte rece. Eu îl țin la congelator de aproximativ 15 minute, iar smântâna lichidă trebuie să fie, de asemenea rece, de la frigider. Frișca este gata. Atenție mare să nu bateți prea mult pentru că atunci o să vă iasă unt, nu frișcă. Adăugăm și zahărul pudră cu vanilia. Este foarte important, crema de brânză să fie la temperatura camerei, nu de la frigider. Exact invers față de smântâna lichidă. O punem în castron și omogenizăm. Asamblăm tarta. O punem un pic  la frigider, timp în care ne ocupăm de glazură. Glazura o puteți face din gem de caise sau din gem de căpșuni și vom pune o parte de gem, cu o parte de apă, după care așezăm pe foc și fierbem puțin. Glazura este gata, o să o strecor și începem să decorăm. La sfârșit glazurăm tarta noastră cu gem. Când este gata, trebuie ținută la frigider cel puțin patru ore pentru a se așeza foarte bine. Este foarte răcoroasă, tocmai bună pentru zilele acestea de vară.”, a mai povestit Alina Laufer.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Vinete umplute cu carne și legume. Au un aspect impresionant și un gust cu adevarat bogat!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies